Gerard Joling heeft spijt van Move Like Michael Jackson

Foto: SBS ElvinGerard Joling heeft er spijt van dat hij ‘ja’ heeft gezegd tegen de nieuwe tv-show Move Like Michael Jackson. Joling heeft er nog maar net een half jaar Popstars op zitten, als op 6 maart het Michael Jackson-programma begint. “Eigenlijk kan ik het er nu niet bij hebben, want ik heb geen tijd om op adem te komen“, zegt de presentator in De Telegraaf. “Het afgelopen halfjaar ben ik bezig geweest met Popstars dat de laatste tijd overlapte met de Michael Jackson-show. Dat is superintensief.

Joling: “Het zou best lekker zijn geweest als ik na de finale van Popstars vanavond een paar weken pauze had kunnen hebben. Want ik merk gewoon dat ik met al dat aanbod van werk moet oppassen dat ik niet teveel hooi op mijn vork neem. Om die reden hebben we mijn optredens in het land ook op een lager pitje gezet.

De entertainer is echter ook dankbaar voor alle kansen. “Ik klaag niet hoor. Ik vind het fantastisch dat mijn carrière zo lekker loopt. Eerder heb ik al een keer meegemaakt dat het opeens ook weer minder kan worden. Daarom geniet ik er nu extra van.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen