Gerard Joling heeft spijt van Move Like Michael Jackson

Geplaatst op vr 29 jan 2010 om 16:32

Foto: SBS ElvinGerard Joling heeft er spijt van dat hij ‘ja’ heeft gezegd tegen de nieuwe tv-show Move Like Michael Jackson. Joling heeft er nog maar net een half jaar Popstars op zitten, als op 6 maart het Michael Jackson-programma begint. “Eigenlijk kan ik het er nu niet bij hebben, want ik heb geen tijd om op adem te komen“, zegt de presentator in De Telegraaf. “Het afgelopen halfjaar ben ik bezig geweest met Popstars dat de laatste tijd overlapte met de Michael Jackson-show. Dat is superintensief.

Joling: “Het zou best lekker zijn geweest als ik na de finale van Popstars vanavond een paar weken pauze had kunnen hebben. Want ik merk gewoon dat ik met al dat aanbod van werk moet oppassen dat ik niet teveel hooi op mijn vork neem. Om die reden hebben we mijn optredens in het land ook op een lager pitje gezet.

De entertainer is echter ook dankbaar voor alle kansen. “Ik klaag niet hoor. Ik vind het fantastisch dat mijn carrière zo lekker loopt. Eerder heb ik al een keer meegemaakt dat het opeens ook weer minder kan worden. Daarom geniet ik er nu extra van.
40 Reacties op “Gerard Joling heeft spijt van Move Like Michael Jackson”


 1. Stam

  Weer worden de woorden van een Bekend Nederlander omgedraaid… RTL`rs mogen nu aanvallen met zuur reactie`s

 2. mark

  Please zeg a.u.b. alsnog af, ga even lekker een paar maanden op vakantie en kom pas augustus (Popstars 2010 -2011) weer terug. Dit wassenbeeld kunnen we de Jacksons echt niet aan doen. Laat dan Beau het doen… Die is tenminste ook wat enthousiaster.

 3. Anoniem

  kan hij niet gewoon pauze nemen tot hij een tuintje op zijn buik heeft?

 4. Lora

  Wie is die juffrouw links van hem op de foto?

 5. Anoniem

  Veel te oud voor Gerard Lora.

 6. Vlaming*

  @ Lora : Veronique De Cock, presentatrice op VT4 en ex-miss belgië, zal dit presenteren met Joling.

 7. Jan-Joost

  Gerard Joling gaat ook zeuren net als Martijn Krabbe. Teveel werk. Nog even en ook Gerard zit met een midlifecrisis en heeft hij er ECHT GEEN KRACHT MEER VOOR!!!!!!! Wat een moment dan, om te gieren!

 8. Martijn

  Alweer die foto. Wat een site vervuiling!

 9. Anoniem

  Ja, dit kon wel eens zn tweede flop worden na Hole in the Wall, dat ziet hij nu ook in denk ik!

 10. www.bekendnederland.web-log.nl

  Gerard

 11. Jan-Joost

  Gerard moet eerst eens echt rust nemen. De Martijn Krabbe-klaagzang dendert voort in medialand

 12. hidde

  Die gefabriceerde haarlijn is echt eng.

 13. 123

  Reactie op hidde:

  idd, daar sta je dan met je duur betaalde kapsel, lijkt wel zo’n contactlens voor op het hoofd.

 14. Sjors

  wassenbeeld naast hem

 15. Anoniem

  Uit betrouwbare bron weet ik dat Joling van de 6 auditiedagen die voor mlmj geweest zijn nog geen 1,5 dag aanwezig was, mede omdat hij op vakantie was. Voor popstars werkt hij 1 dag in de week. Waar heeft hij het over?

 16. Anoniem

  @anonymous, jij bent op de hoogte…..als je gelijk hebt is het een grote schande dat ie voor die paar dagen 1.5 miljoen krijgt, de beste man schnabbelt zich helemaal suf in het land en zich dan beklagen dat ie een paar uurtje per week de autocue moet voorlezen, belachelijk met zo weinig presentatietalent;-(

 17. d'amsterdammertje

  En maar klagen en maar klagen. Meneer zou te regelematig gesignaleerd worden in bepaalde kroegen en heeft dus vaak last van dat het latertje er weer te vroeg bij moet zijn als u begrijpt wat ik bedoel. Dat tuintje in zijn hart groeit hem blijkbaar boven het hoofd. Meneer denkt zeker dat hij nog 20 is maar zeurt kreunt en kraakt alsof hij tegen de 80 is of is het weer een list om via deze uitlating een sluiproute naar publiciteit voor het programma te verkrijgen?

 18. d'amsterdammertje

  En maar klagen en maar klagen. Meneer zou te regelematig gesignaleerd worden in bepaalde kroegen en heeft dus vaak last van dat het latertje er weer te vroeg bij moet zijn als u begrijpt wat ik bedoel. Dat tuintje in zijn hart groeit hem blijkbaar boven het hoofd. Meneer denkt zeker dat hij nog 20 is maar zeurt kreunt en kraakt alsof hij tegen de 80 is of is het weer een list om via deze uitlating een sluiproute naar publiciteit voor het programma te verkrijgen?

 19. d'amsterdammertje

  Oops ging blijkbaar iets mis dat mijn bericht er 2 keer op staat. Was niet de bedoeling. Mea Culpa!

 20. Chiem

  Ik had gister met een paar vrienden over of Gorden en Joling na ‘het goedmaken’, op zijn kinderachtigst uitgesproken, al ergens samen in een programma of krantje zijn gezien.
  Misschien dat iemand het weet?

 21. Anoniem

  Beste Gerard, besef je dat er een heel team afgelopen half jaar 7 dagen per week is bezig geweest om Popstars te maken terwijl jij op vrijdag pas na de lunch de studio in komt lopen? Besef je dat het grootste deel van dit team nu direct door moet naar de productie van Uri Geller? Dat deze mensen nog geen 3% (!!!) betaald krijgen van wat jij krijgt?
  Snap dan ook dat je met dit soort uitspraken totaal geen respect en waardering toont voor de mensen die keihard werken om dergelijke programma’s tot een succes te maken: jouw collega’s!!

 22. Chiem

  Reactie op Anonymous:
  Helemaal mee eens.
  Stuur een open brief na alle kranten in NL!

 23. jojomama

  Reactie op Anonymous:
  Grotendeels mee eens. Het is helaas wel zo dat de inbreng van oa Joling, Nance en Paay de kijkers trekt en niet de 3e cameraman of de productie assistent die zich idd in het zweet werken. Dus als je wil dat niet Mark Starink dit soort shows presenteert wat 100.000 kijkers trekt en nagenoeg geen advertentiekosten genereert zit je helaas vast aan de salarissen van de publiekstrekkers.

 24. Anoniem

  Reactie op jojomama: Dat was ook niet het punt van mijn opmerking. Gerard die, waarom dan ook, meer kijkers trekt zal dat geld best waard zijn, daar zeg ik ook niets over maar het gaat om de waardering tegenover het hele team dat zich dag in dag uit inzet en met dit soort uitspraken in de pers geconfronteerd wordt. O o o wat heeft gerard het zwaar!

 25. Anoniem

  Reactie op jojomama: Probeer het programma maar eens te maken zonder die 3e cameraman, productieassistent of cateringmedewerker.

 26. jojomama

  Reactie op Anonymous: Zoals gezegd : grotendeels helemaal met je eens. Dat deel dus ook! En dat het juist is dat die balans zo scheef is hoor je mij niet zeggen! Wat mij ook zo jeukt is dat wát hij dan doet zo slecht doet. Kristel vliegt er uit gisteren en hij noemt haar Kim…. Regelmatig uit overmoed de autoque niet lezen en dan niet meer uit je woorden komen… Nee erg professioneel is het allemaal niet!

 27. Anoniem

  Probeer het programma maar eens te maken zonder die 3e cameraman, productieassistent of catering medewerker.

 28. jojomama

  Reactie op Anonymous: Zoals gezegd: HELAAS trekken die mensen niet de zelfde soort aandacht! Want believe you me, dat verdienen ze zeker wel!

 29. Anoniem

  Reactie op jojomama: Je ziet zelfs dat hij geen idee heeft wat hij zegt als hij de autocue leest. Vandaar al die bijwoorden als ‘natuurlijk’, ‘dat zeg ik’ enz. Hij staat te lezen en zonder dat hij het weet is de zin afgelopen maar heeft hij nog geen punt gemaakt. ‘dat zeg ik’.

 30. jojomama

  Reactie op Anonymous: Toch ben ik bang dat zijn populariteit en de enorme kijkcijfers die hij (mede) trekt meer zegt over ons als publiek. Als we nou eens afspreken allemaal niet naar zijn volgende programma te kijken!?

 31. Anoniem

  Kortom: Gerard mag krijgen wat hij wil, zolang een klant (SBS) dat wil betalen is dat prima en zal hij het waard zijn. Maar om nou in de pers te gaan roepen dat het allemaal zo zwaar is terwijl het je nog geen dag in de week kost terwijl jouw collega’s er meestal 7 in de week moeten werken, getuigt van disrespect. Helemaal omdat die collega’s er wel voor moeten zorgen dat jij kan stralen.

 32. jojomama

  Reactie op Anonymous: You got it!

 33. Anoniem

  Reactie op jojomama: Daar gaat het niet om. Als men wil kijken moet men dat lekker doen en als Gerard daarom ineens 1,5 miljoen waard is, moet hij die ook lekker krijgen. Die productieassistent zal nooit meer gaan krijgen dan 3000 in de maand, dat is nou eenmaal zo en misschien ook helemaal niet erg maar, als je als presentator in de pers de woordvoerder van zo’n programma bent, kun je je collega’s best met wat meer respect behandelen. Dat is mijn punt.

 34. jojomama

  Reactie op Anonymous: Was ik het niet eens met je dan??? Ik snap het niet meer! Te veel mensen die als Anonymous schrijven misschien. Geeft niets! Respect is key uiteraard. Eens!

 35. dj

  wat een gezeik zeg………..een mathijs van nieuwkerk bijv presenteert dagelijks en voor een lange periode een talkshow.

  wat een nicht!

 36. Anoniem

  Hoezo spijt? Hij heeft toch een vast contract? Kan hij nee zeggen dan?

 37. Erik

  Doe maar rustig aan en maak je maar op voor augustus als popstars 3 begint.

 38. Anoniem

  Schaam je diep Gerard barbypop, anderhalf miljoen in je zak steken met niks doen, lekker op vrijdag een beetje autocue voorlezen, uurtje langskomen bij Michael Jackson en voor de rest lekker rondgereden worden naar de meest lucratieve schnabbels in binnen/buitenland door die geinige manager van je….dat is geen boter op je hoofd maar twee flessen Remia mayonaise…..

 39. Chiem

  Ik had gister met een paar vrienden over of Gorden en Joling na ‘het goedmaken’, op zijn kinderachtigst uitgesproken, al ergens samen in een programma of krantje zijn gezien.
  Misschien dat iemand het weet?

 40. Chiel

  Reactie op Chiem: Ze hebben ge-smst. Dat is het..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.