SBS 6 trots op hoge kijkcijfers Popstars

Foto: Arjan Brest van KempenSBS 6 is er trots op dat meer dan 2,5 miljoen mensen vrijdagavond naar de ontknoping van Popstars keken. “Dit zorgde voor een marktaandeel van maar liefst 45,8 procent in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20 – 49 jaar“, zegt een woordvoerster van SBS. Popstars werd het hele seizoen al goed bekeken. “Met ongekende scores van gemiddeld 1,6 miljoen kijkers en een marktaandeel van 27,5 procent per week kijkt SBS 6 met plezier terug op het beste seizoen van Popstars tot nu toe.”

Uit meer dan 6500 aanmeldingen voor deze reeks is vrijdag de winnaar van Popstars bekend geworden. In de finale liet Wesley de overige drie finalisten Kristel, Joshua en Kim achter zich. De kijkers en de jury stemden Joshua als eerste weg, gevolgd door Kristel. Met ruim 57 procent van de stemmen versloeg Wesley de Friese Kim uiteindelijk tijdens het moment suprème. “De sympathieke Wesley mag zich nu dé nieuwe popsensatie van Nederland noemen. Zijn single ‘You Raise Me Up’ is te downloaden via www.popstars2009.nl.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen