2,5 miljoen kijkers zien hoe Wesley Popstars wint

Geplaatst op za 30 jan 2010 om 11:32


De kijkcijfers van vrijdag 29 januari 2010 (SKO)

Foto: Arjan Brest van KempenPopstars finale: de uitslag (SBS6, 23:08) – De uitslag van de finale van Popstars, waarin Wesley Klein (21) uit Leiden tot winnaar werd gekroond, werd vrijdag door 2.536.000 kijkers (madl: 44.3%) bekeken op SBS 6. De finale- show zelf werd tussen 20.30 en 23.10 uur door 2.175.000 kijkers (madl: 30.8%) bekeken. In 2009 keken er 1,8 miljoen mensen naar de finale van Popstars. Toen werden Brandi, Déon en Steffi gekozen tot winnaars. Samen vormen zij sinds toen de groep RED.

SBS 6 was vrijdag de best bekeken zender van Nederland met een marktaandeel van 23,4 procent. Nederland 1 volgt met 20,7 procent aandeel en RTL 4 sluit de top-drie af met een marktaandeel van 11,9 procent. De commerciële concurrent RTL 4 bracht na Voetbalvrouwen (690.000 kijkers) de een na laatste aflevering van De Familie Jackson op de buis. Daar keken 305.000 mensen naar. De laatste aflevering is verplaatst naar de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 februari om 0.55 uur.

TV Show (TROS, Ned1, 22:02) – Het interview dat Ivo Niehe had met Britain’s Got Talent-zangeres Susan Boyle werd vrijdagavond door 1.667.000 kijkers (madl: 23.6%) bekeken in de TV Show op Nederland 1. Daarmee verovert de TV Show de vierde plaats in het dagelijkse kijkcijferoverzicht. Eén optreden in Britains Got Talent maakte van de ongetrouwde, 48-jarige huisvrouw een wereldster. In recordtijd werden van haar debuutalbum 8,5 miljoen exemplaren verkocht. Boyle, geboren met een lichte hersenbeschadiging, over de gevolgen van haar optreden in de talentenshow: “Ik ben door het succes eindelijk een zelfverzekerde vrouw geworden.” Het ging echter niet zonder slag of stoot voor Susan: “Van wat er  na de finale gebeurde weet ik alleen nog dat ik opeens in een ambulance lag op weg naar het ziekenhuis.

Lie to me (RTL5, 21:24) – Liefhebbers van Lie To Me, dat donderdag door 319.000 kijkers (madl: 4.5%) werd bekeken, hoeven niet lang te wachten op het tweede seizoen van de succesvolle misdaadserie. Vanaf 19 februari komt RTL 5 met het nieuwe seizoen, waarin de levende leugendetector Cal Lightman weer te maken krijgt met de meest uiteenlopende zaken. Lie To Me is gebaseerd op het werk van psycholoog dr. Paul Ekman. Hij deed uitvoerig onderzoek naar emoties en gezichtsuitdrukkingen. “Voor Lie To Me werkt hij als consultant om de serie zo realistisch mogelijk te maken“, vertelt een woordvoerder van RTL 5.

Top 15
01. Popstars de uitslag (SSB6) 2.536.000
02. Popstars de finale (SBS6) 2.175.000
03. Journaal 20:00 (Ned1) 1.844.000
04. TV Show op Reis (Ned1) 1.667.000
05. Flikken Maastricht (Ned1) 1.630.000

06. Hart van Nederland (SBS6) 1.508.000
07. Goede tijden slechte tijden (RTL4) 1.305.000
08. Half Acht Nieuws (RTL4) 1.222.000
09. De Wereld Draait Door (Ned3) 1.200.000
10. RTL Boulevard (RTL4) 1.197.000

11. Editie NL (RTL4) 1.178.000
12. Journaal 18:00 (Ned1) 1.129.000
13. Palingsoap (Ned1) 1.099.000
14. De Dorpsdokter (Ned1) 1.080.000
15. Pauw & Witteman (Ned1) 991.000

Marktaandelen (18-24u, 6+)
1. SBS6 / 23.4%
2. Ned1 / 20.7%
3. RTL4 / 11.9%
4. Ned3 / 8.2%
5. Ned2 / 7.0%

6. RTL7 / 4.3%
7. NET5 / 3.8%
8. RTL5 / 3.3%
9. Vero / 3.3%
10. RTL8 / 1.5%

11. Discov / 0.9%
12. Comedy / 0.6%
13. N.geog / 0.6%
14. Nick / 0.5%
15. An.pl. / 0.5%

Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 35,9%%
2. SBS Groep 30,5%%
3. RTL Nederland 21,0%%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 35,9%%
2. SBS Groep 30,5%%
3. RTL Nederland 21,0%%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)


69 Reacties op “2,5 miljoen kijkers zien hoe Wesley Popstars wint”


 1. Jeff0

  Heb genoten van VoetbalVrouwen, alleen wel jammer van het einde! Maar zeker een goed einde! vond hem beter dan van Gooische Vrouwen!

 2. drama queen

  Wat een domme zet van RTL5 om de CSI-avond op dinsdag te verplaatsen naar vrijdagavond! Had ook niets anders verwacht eigenlijk..! Op rtl deed CSI-Miami het ook slecht op vrijdag!

 3. Dirk

  Is Popstars nu eindelijk afgelopen? Het begon verdacht veel op Big Brother te lijken, dat leek ook nooit te eindigen. Maar gefeliciteerd hoor, Wesley. Overigens dacht ik dat dit programma om een bandje ging, nu is het eigenlijk gewoon Idols. Toch?

 4. Bernie

  Mooie cijfers voor Popstars. Vond de show een beetje té gerekt en het niveau was niet zo hoog (heb de kandidaten beter horen zingen). Zat me trouwens dood te ergeren aan de tenenkrommend geforceerde Uri Geller reclame. Het was net alsof ik naar Uri Geller zat te kijken ipv Popstars (SBS gooit er vast weer een persbericht uit “2,5 kijkers keken nu al naar de eerste beelden van de nieuwe Uri Geller! Nederland is nu al in de ban!) . Maargoed, volgende week begint Xfactor weer, wat zal dat weer een verademing zijn!

 5. Dennis

  De nieuwe Uri Geller show lijkt meer op een overdreven Patty Brard show, wat reageert dat mens toch overal overdreven nep op. Voor mij een hoofdreden om niet te gaan kijken. Ik verheug me op het nieuwe seizoen van X-Factor bij RTL4!!

 6. Martin

  Ik ben zó blij dat die doorgestoken kaart show Popstars er op zit.
  Het was al wéken duidelijk dat ze Wesley lieten winnen…
  En dan die vre-se-lijke Paay… Inderdaad een verademing dat x-factor weer begint.

 7. Bernie

  Reactie op Dennis:

  Dat is voor mij de enige reden waarom ik er nog een beetje om kan lachen, moest gisteren ook wel weer lachen om haar :’) Ja, mn humor is slecht. Vond overigens het optreden van “The Joker” niet echt spectaculair, het enige wat tie volgens mij kan (aan de previews te zien) is z’n hoofd laten zakken (gewoon een goede spier controle, en je zag ook dat het pak wat hij aan had verhard was), ohwja, en een beetje cold-reading, of goed inlezen. Maargoed, Nederland is weer in de ban heh!

  Grappig overigens dat SBS Popstars tijdens het programma “De meeste Succesvolste Talentenjacht ooit” noemde, terwijl dat nergens op gebaseerd is. Wat overigens wel klopt was dat ze het zelf “De langslopende Talentenjacht” noemden, toen moest ik wel een beetje lachen (ik verstond eerst “De meest Langdradige Talentenjacht:”.

 8. papa

  Wat een topshow gisterenavond zeg. We hebben met het hele gezin gekeken!
  Wij slaan X factor over (ben wel even klaar met zang talentenjachten) Wij zitten vrijdag weer samen met de kids voor de buis te kijken naar Uri geller.

 9. televisiekijker

  Popstars was gewoon goed. Leuke show, goeie winnaar

 10. Chiem

  Ondanks de eenmalige cijfers van Popstars heeft Flikken Maastricht zich ook goed staande gehouden!

 11. werner

  niX factor

 12. Mark

  Heb geen minuut van Popstars gezien… Gelukkig vanaf vrijdag weer X-Factor!

 13. www.bekendnederland.web-log.nl

  Het was een super einde

 14. Anoniem

  Vind je gek dat er zo veel mensen kijken naar Popstars, bij SBS word alles overdreven… met een blok om de 5 min. in het beeld met: BEN JIJ ER KLAAR VOOR?? – DIT IS HET MOMENT WAAR IEDEREEN OP GEWACHT HEEFT… BLABLABLA, en elke 3 sec. zo’n overdreven promo..
  geef mij maar de publieke omroep of RTL… die overdrijven tenminste niet zo net als SBS!

 15. Johan B.

  Blij dat ik gisteravond wat anders gedaan heb. Maar voor de goede orde: voor hen die het onbegrijpelijk vinden dat BzV zo goed bekeken wordt is het voor mij onbegrijpelijk dat zoveel Popstars blijven volgen. Enkel al vanwege dat irritante lang gerekte gedoe alsmede de irritante spots van Uri Geller en weet ik veel is het voor mij de reden om zo min mogelijk SBS 6 te kijken. En als ik de reacties lees schijnt het niveau van de deelnemers ook niet al te best te zijn. Reden dus dat ik blij ben dat ik het niet gevolgd heb. En die Uri Geller kan me gestolen worden.

 16. Anoniem

  RED (popstars 2008) is uitelkaar!!

 17. Anoniem

  Vrijdag eindelijk X Factor!

 18. Martijn

  Wat een bagger programmering de laatste maanden op de vrijdagavond van rtl4, ben blij dat het afgestraft is en we geen vervolg krijgen wat voetbal vrouwen betreft.

 19. mark

  Reactie op Anonymous: Natuurlijk is RED! uit elkaar; ze hadden een contract voor een jaar. Ze mochten zich één jaar dé popsensatie van Nederland noemen. Nu hebben we een nieuwe sensatie en telt de oude niet meer mee. Zo zal het ook gaan met Wesley, daar horen we over een jaar ook niks meer van, of hij moet elders een contract krijgen begin 2011.

 20. mark

  Reactie op Dirk: Volgens mij is dit inderdaad het langstlopende programma ooit op NL tv. Big Brother duurde maar tot eind december, De Gouden Kooi ook. Popstars precies een half jaar.

 21. werner

  niX facktor met irititie wendy en harteloze gordon

 22. Bernie

  Reactie op mark:

  De Gouden Kooi Liep iets van anderhalf jaar :P Wat denk je trouwens van Radar, GTST (totaal geen vergelijking, maar dat terzijde) dat loopt ook het hele jaar door. Maargoed, tis niet echt een prestatie te noemen om een programma lang te laten lopen, eerder luiigheid :P

 23. Dr.

  Wesley was de beste gisterenavond. Jammer die vergelijking met Jan Smit. Jurycommentaar was een lachertje. Alleen ‘hij met die oren’ zegt iets zinnigs.
  Wat betreft de toekomst van Wesley… Er lopen heel veel Wesley’s rond in Nederland. Geloof niet dat hij ‘het’ heeft. Geniet van dit moment, Wesley. Dit zou best eens je top kunnen zijn. Denk dat we volgend jaar om deze tijd nauwlijks nog weten wie Wesley is.

 24. Bernie

  Reactie op Dr.:

  Wesley wordt gewoon een artiest zoals Thomas Berge enzo. Ik zie niet de nieuwe Marco Borsato of Jeroen van de Boom in hem.

 25. Jeff0

  Reactie op Bernie:
  Ik denk eerder een Dries Roelvink geval!

 26. Bernie

  Reactie op Jeff0:

  Nee, Dries is tof. :P

  Nee, maar daar kun je hem niet mee vergelijken kwa stemgeluid, gisteren hoorde ik bij Wesley toen hij Angels zong echt een duidelijke Thomas Berge, die overigens ook een goede stem heeft, maar verkeerde liedjes (op Kon ik Maar even bij je zijn na) en ben bang dat dat straks ook gebeurd met Wesley. En dat hij dan eindigt op het Tros Muziek Feest op het Plein :P

 27. Rogier

  Ik denk dat Wesley wel een goede kans maakt op een goede nederlandse aetiest te worden

 28. Frank

  Lisa van Xfactor was gisteren bij Vriendev van Amstel live te ahoy. Wat een talent is dat toch!!! Ze zong samen met Dinand van Kane. Geweldig!

 29. Saskia

  En nikki is op weg naar haar 4e hit. Nieuwe single slaat aan in nederland. Nieuw album dus dat is ook een blijvertje!!!
  Moeten ze bij SBS nog voor elkaar krijgen!

 30. Lora

  Wesley mag meedoen met de Toppers-show. Ik denk dat hij zich prima kan meten aan de andere vier. Als hij goed geleid wordt wordt Wesley Klein een nieuwe Marco Borsato, René Froger of Jan Smit.

 31. Martijn

  Vanavond weer wat vindt nederland, heb er zin in! In iedergeval het team van Peter van der Vorst met Marc van der Linden en bouwval gezocht deskundige Bob Sikkes.

 32. wiero

  Jeetje wat een ontzettende promotie show voor Uri Geller was dat gisteren zeg! TEVEEL.

  Aan de andere kant kan ik jullie nu al allemaal vertellen dat volgende week Uri Geller dik maar dan ook dik gaat winnen van X-factor. Hoewel de RTL gangers hier alweer volop beweren dat ze uitkijken naar xfactor…zullen jullie over een paar weken opnieuw gaan zeiken omdat het toch zo schandelijk is dat Uri Geller meer kijkers trekt dan het zo ontzettend geweldige hoogstaande Xfactor met GORDON!

  nee, voetbalvrouwen was geweldig joh, hoor ik hier Flip en flap en flippo en flappo ook over klagen…..uhm nee!

 33. Martijn

  * Rtl7 doet wat met het wk voetbal. Eerst met het programma ‘Oranje leeuwen door afrika’ vanaf 18 april, waarin 5 voetbalvrienden in een gepimpte bus een tocht maken van Nederland naar Afrika, waarvan elke zondag een verslag wordt uitgezonden. Als 2de opwarmertje komt rtl7 met de voetbalquiz ‘play like a champion’, vanaf 24 mei ieder werkdag tot aan het wk. Tijdens het wk, zoals al eerder gemeld is ‘villa oranje wk2010’ talkshow met Genee, Derksen en van der Gijp, hier ben ik echt heel blij mee en zo kan ik buiten de wedstrijden om lekker naar rtl7 zappen. van 18.00 tot 19.00 een voorbeschouwing en van 22.30-23.30 de nabeschouwing met bekende artiesten die optreden. De opvolger van villa BVD, EINDELIJK!

 34. Anoniem

  Je kon duidelijk zien dat Beau zich niet prettig voelde om Uri Geller te promoten, hij heeft geen woord gezegd en zn gezicht sprak boekdelen, en bah die overdreven reactie weer van Patty…oh ik ben bang hahahaha
  En natuurlijk weer een deelnemer die ze lekker kunnen uitmelken , the Joker..een hype is weer geboren jongens.!
  Wat een baggerzender is dat SBs toch met zn voice over, u heeft nog 7 dagen om u voor te bereiden! Wat een onzin

 35. Anoniem

  Je gaat toch niet met kinderen naar Uri Geller kijken, waar mensen met zwaarden zwaaien, bloed drinken, over glas lopen, dan ben je wel gek als je daar gezellig met je kids voor gat zitten. En trouwens die Joker is ook gewoon weer een nieuw Mask, zullen ze wel in de show houden tot t laatst, en Patty heeft gisteren alweer genoeg hystirisch gedaan wat mij betreft…En dan die vreselijke voice over, als ik die ooit nog eens voor mn auto krijg nou!

 36. Anoniem

  X Factor Finale: De Uitslag 2.547.000 Hoezo Popstars de meest succesvolle talentenjacht ooit, ze ligen zich nog een dood daar bij SBS, dat zo´n show een half jaar moet duren is op zich al van de gekke

 37. Frank

  @ Wiero, mag ik je nummer. Kan ik je volgende week bellen om je uit te lachen. Wie wil er nou die aso show zien, de pattybrard bleeeer show.
  X factor 1,3 miljoen en Uri eerst een miljoen en later lager.

 38. noname

  Er zou toch ’s ochtends op rtl5 of rtl7 een radioprogramma komen van edwin evers? Is dat nou van de OS of de WK? Ik weet het niet meer :S!

 39. Timo

  1. Een Josh Groban nummer voor een simpele kroegzanger, want beter is deze gast niet.
  2. 3 uur, een show van 3 uur. Hoeveel filler kan er in 1 show zitten.
  3. Ik geloof dat de kroeg hier bij mij om de hoek over 6 maanden nog een “zanger” zoekt om de half bezopen mensen te entertainen, want meer zal er na de neppe hype rond deze jongen niet in zitten.

 40. Martijn

  Reactie op noname: OS

 41. Piet

  Wat irritant zeg die joker!

 42. noname

  thx. Ik ben niet echt een voetballiefhebber, maar VI is zo leuk! Dat kun je wel, als het leuk is, wel de hele tijd naar zitten kijken! Leuk dat RTL 7 wat doet met het WK: Oranje leeuwen door afrika’, ‘Play like a champion’ en soort van VI ‘Villa oranje wk2010′ talkshow met Genee, Derksen en van der Gijp. Het WK zal zeker niet op rtl7 worden uitgezonden, maar op NED 1?? Dat zou jammer zijn.

 43. Erik

  Ook ik heb enorm genoten gister van de finale. Het was jammer voor Kim & kristel dat ze hun dag niet hadden wat zingen betreft. Joshua,was te verwachten dat die er als eerste uitlag. Ik hoop voor hem dat ie nog een carriëre kan opbouwen. verder hoop ik dat Wesley veel succes gaat krijgen met zijn muziek. Jammer trouwens dat Red uitelkaar is. Als dat waar is wat Deon zegt dat ze niet eens waren uitgenodigd vind ik het echt asoschiaal

 44. Anoniem

  Reactie op noname:

  Misschien dat RTL7 ook wedstrijden uit gaat zenden (wedstrijden die gelijktijdig uitgezonden worden, RTL7 krijgt dan de 2e keus) dat deden ze in 2006 ook.

 45. Peter

  Wat een beschamende vertoning zeg die promo voor Uri Geller, of was het toch de finale van Popstars waar gisterenavond naar keek….ik weet het niet meer…

 46. jeoren

  Reactie op Anonymous:

  Wat sneu… deze reactie.. 10.000 kijkers verschil op de finale.. Moeilijk om toe te geven dat het RTL paradepaardje een keer verliest.. 1,6miljoen GEMIDDELD per week.. Dat kan de XFACTOR echt SCHUDDEN…

  Het is wel degelijk succesvoller…

  Dit is wat de mensen willen zien… geen presentatoren op vliegende X’en.. mwaahahaahaa..

 47. Sven

  beetje hoog sterren.nl gehalte, maar verder niks mis mee.
  Wesley zal de kant van jan Smit, Thomas Berge opgaan, wat hem duidelijk goed ligt en aanslaat.

  Maar het is dus geen popstars vind ik, bij een popstar denk ik aan een jongen/meisje met een stoer-zo-wil-ik-ook-zijn-karakter/imago. Dat is hij absoluut niet namelijk.

  Als hij had meegedaan aan sterren.nl academie was dat misschien beter geweest. Popstars leeft nu eigenlijk alleen maar op de hype van nederlandstalige artiesten en de overige kandidaten maakten amper kans bij deze doorgestoken show.

  Anyway, wens hem veel succes en we zullen hem ongetwijfeld tegenkomen op TV Oranje.

 48. hans

  X Factor van 5 februari tot en met 29 mei (18 afleveringen op vrijdag van 20.30-22.00) op vr 28 en za 29 mei finale weekend!
  SOS Verbouwing van 27 April tot en met 8 Juni (8 afleveringen)
  Bonje met de buren 4 maart tot en met 22 april (8 afleveringen)

  Wie is de chef, over de kook en take me out van 1 maart tot en met 31mei elke dag tussen 19.00-20.30
  Project Catwalk vanaf maandag 15 maart tot en met 17 mei om 21.30… 10 afleveringen
  Wipeout zondag om 20.30 van 7 maart tot en met 2 mei (9afleveringen)
  Echte gooische meisjes donderdag om 20.30 van 8 april tot en met 27 mei (8 afleveringen)

  Oranje leeuwen door Afrika op zondag om 23.00-23.30 18 april tot en met 13 Juni (8 afleveringen)
  Play like a champion elke werkdag 20.00-20.30 24 mei tot en met 11 juni (15 afleveringen)
  Villa Oranje WK2010 11 juni t/m 11 juli 18.00-19.00 en 22.30-23.30

 49. bebs

  Knap hoor popstars! ik heb van jullie genoten!
  Volgende week Uri Geller.. Audities! LEUK!!

 50. tim

  @hans: in ieder geval gaat op 29 mei niet de finale van X Factor uitgezonden worden, want op daar staat al de finale van het Eurovisie Songfestival in de agenda en ik geloof niet dat RTL4 daar tegen wil aanvechten. Zelfs als Nederland niet naar het finale komt, denk ik toch dat 2 miljoen mensen gaan kijken. Daarom kan ik mij dat eigenlijk niet voorstellen.

 51. hans

  Reactie op tim: ik zou niet weten waarom niet… laatste jaren komt het festival niet boven de 1,3 miljoen uit …

 52. Martijn

  Reactie op tim: Toch staat de datum van de finale van x factor vast op 29 mei, maar je weet zeker dat het songfestival dan ook is? Kan trouwens best want dat songfestival stelt niks meer voor.

 53. hans

  Reactie op Martijn: nee daarom! en dit jaar zit het helemaal in een negatieve spiraal met Vadertje Abraham…. Vorig jaar had de halve finale met Toppers over de 2miljoen maar de finale 1.3 miljoen… Laat ze maar lachen haalde zelfs op die avond 1,1 miljoen kijkers… Dus XFactor finale kan gerust!

 54. Weerink

  Timor Steffens is gestrikt voor IHVH… staat dat niet tegenover zijn optredens op SBS?

  Ik hou van Holland terug
  Vanaf zaterdagavond 6 maart komt het RTL-programma Ik hou van Holland weer terug op de buis, met een nieuw onderdeel.

  In het nieuwe onderdeel wordt er vooral geroddeld. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Peter Heerschop nemen elke week een sappige roddel mee die doorverteld moet worden.

  “Dat een roddel na vier keer doorvertellen totaal niet meer op het oorspronkelijke verhaal lijkt mag geen verrassing zijn”, aldus RTL.

  Gastenlijst
  In de zeven nieuwe afleveringen verwelkomt presentatrice Linda de Mol onder meer voormalig profvoetballer John de Wolf, danser Timor Steffens, sportjournaliste Barbara Barend, presentatrice Marga van Praag, presentatrice en styliste Dyanne Beekman, presentator Humberto Tan, musical-acteur Freek Bartels, acteur Cas Jansen, presentator Eddy Zoëy, zanger Ernst Daniël Smid, coureur Robert Doornbos, actrice Jelka van Houten, presentatrice Viola Holt, musical-acteur Jim Bakkum en RTL Nieuws-verslaggever Sandra Schuurhof.

  Voor het eerst in de geschiedenis van Ik hou van Holland doet er een burgemeester mee en staan twee politici tegenover elkaar als Annemarie Jorritsma, Boris van der Ham en Marianne Thieme meedoen.

 55. Flippo

  Reactie op tim: Alsof het Songfestival concurrentie is. Tenzij Nederland meedoet. Anders scoort het gewoon gemiddeld voor Nederland 1 en is de concurrentie niet groter dan normaal.

 56. patricia

  ik heb gister genoten van de popstars finale alleen werd ik een beetje moe van die heisa rond uri geller ,wesley is de terechte winnaar nee volgende week zit ik weer voor de buis voor xfactor

 57. Jip

  Reactie op tim:

  Ik denk niet dat RTL rekening gaat houden met het songfestival aangezien wij toch niet in de finale zullen staan en iedereen er een beetje klaar mee is.

 58. hans

  morgen jury X Factor te gast bij Life 4 you

 59. Anoniem

  eindelijk fatsoenlijke talentenjacht xfactor vrijdag (L)(L)(L) heerlijk! wat kan ik me daar op verheugen. goeie eerlijke jury, waarschijnlijk weer waanzinnig veel talent, leuke rondes liedjes en het gaat meer over talent dan al die lachtertjes die bij popstars langs komen en ook nog eens doorgaan. jury visit ook super leuke ronde.

 60. patricia

  Wat sneu… deze reactie.. 10.000 kijkers verschil op de finale.. Moeilijk om toe te geven dat het RTL paradepaardje een keer verliest.. 1,6miljoen GEMIDDELD per week.. Dat kan de XFACTOR echt SCHUDDEN…

  Het is wel degelijk succesvoller…

  Dit is wat de mensen willen zien… geen presentatoren op vliegende X’en.. mwaahahaahaa..

  hahahaha mag ik even lachen van de week heeft xfactor een prijs gewonnen bij beeld en geluid en dus lacht rtl het hardst niks geen popstars

 61. Anoniem

  Reactie op patricia:
  doe normaal . de meesten zijn hier allemaal sbs aanhangers lijkt het wel . het gaat niet om rtl of sbs .. het gaat om X Factor of Popstars. dan is X Factor toch wel duidelijk succesvoller, beter, mooier, moet ik nog even doorgaan?

 62. Lora

  Die goeie eerlijke jury bij X-factor zou nog wel eens tegen kunnen vallen. Die Stacey wil graag scoren ten koste van …..

 63. Franubis

  Goede cijfers voor Popstars en een goede einde voor Voetbalvrouwen.
  Voetbalvrouwen had gewoon van begin af aan naar Zondag gemoeten.

 64. Anoniem

  Reactie op wiero: Je kan in een programma dat door 2,5 miljoen mensen bekeken wordt wel 10.000x zeggen dat ze naar een plaatje van Gerard Joling moeten kijken. Ik bedoel dus: kijk eens naar de inhoud, mensen zijn over het algemeen niet zo dom dat ze zich door dit soort dingen laten leiden (ze zappen er misschien even naartoe, maar haken snel af).

  Gokje:
  X Factor: 1,5 miljoen kijkers (blijft ongeveer gelijk).
  De Nieuwe Uri Geller: 1,4 miljoen kijkers (kakt in richting de 1,1 miljoen).

 65. john

  Reactie op Anonymous: Wat een bullshit echt dat Xfactor beter mooier enzo is.. dat is ZO achterhaald.. vroeger misschien wel.. maar nu allang niet meer.. Montages van de auditieshows zijn echt top, de filmpjes tussendoor ook.. De vervolgronde erg spannend.. En de studio optredens met alle dans en extra’s vind ik zelfs beter dan bij xfactor… Xfactor is ook top…En ze hebben geen aftellen.. dat is wel weer een voordeel :) Misschien betere zangers, maar dit jaar vond ik er bij popstars ook echt goeie tussenzitten!

 66. marij

  Ik geloof wel dat het iets kan worden met Wesley…..hij heeft een dijk van een stem, chaisma…..als ie nu maar niet verdwijnt in het B genre (alias gerard, gordon, dries en zo) dat is eeeeeuwig zonde.

  En dat nummer van Fluitsma en van Thijn is puur jatwerk….luister maar eens naar het intro van Bette Midler van ‘the rose’en nar het refrein van ‘wind beneath my wings’……geen half jatwerk hoor. Maar toppie voor hoe Wesley het nummer zingt dat moet ik zeggen.

 67. René

  Westlife heeft toch een tipparade notering gehad met het nummer?
  Van Westlife naar Wesley is een kleine stap!

 68. Elm

  http://www.youtube.com/watch?v=b3pF6YPxGEw&feature=related

  Ik dacht dat het een heel nieuw liedje zou zijn? Dit is gewoon een slechte cover..

 69. Sjors

  Het origineel is van Secret Garden en komt uit 2002.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.