Ronald Koeman analist bij Eredivisie Live

Geplaatst op vr 29 jan 2010 om 14:02Foto: Eredivisie LiveEredivisie Live heeft Ronald Koeman aangetrokken als analist voor het lopen- de seizoen. De voormalig hoofdtrainer van onder meer Ajax, PSV en AZ maakt volgende week zondag 7 februari zijn debuut op de voetbalzender, waar hij het duel Ajax – FC Twente onder de loep zal nemen. “Ronald Koeman versterkt een indrukwekkend bezet team van vaste deskundigen op Eredivisie Live. Hij sluit zich aan bij Jan van Halst, Jaap Stam, Ruud Gullit, Guus Hiddink en zijn broer Erwin Koeman“, zegt een woordvoerder.


2 Reacties op “Ronald Koeman analist bij Eredivisie Live”


  1. www.bekendnederland.web-log.nl

    doe dat

  2. Anoniem

    Reactie op http://www.bekendnederland.web-log.nl: Ach ja, Mosita / Pieter Hoogsteen is weer terug.
    Nou het is al weer een BAGGER site grote vriend

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.