Ronald Koeman analist bij Eredivisie Live

Foto: Eredivisie LiveEredivisie Live heeft Ronald Koeman aangetrokken als analist voor het lopen- de seizoen. De voormalig hoofdtrainer van onder meer Ajax, PSV en AZ maakt volgende week zondag 7 februari zijn debuut op de voetbalzender, waar hij het duel Ajax – FC Twente onder de loep zal nemen. “Ronald Koeman versterkt een indrukwekkend bezet team van vaste deskundigen op Eredivisie Live. Hij sluit zich aan bij Jan van Halst, Jaap Stam, Ruud Gullit, Guus Hiddink en zijn broer Erwin Koeman“, zegt een woordvoerder.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen