De Mol hoopt op budget voor Gooische Vrouwen-film

Geplaatst op vr 29 jan 2010 om 13:51

Foto: RTLHet is volgens Linda de Mol niet vanzelf- sprekend dat de Gooische Vrouwen-film daadwerkelijk in de bioscoop verschijnt. Volgens De Mol kan het moeilijk zijn om budget los te krijgen. “Daar zijn we heel druk mee, maar het is niet makkelijk om in Nederland een film van de grond te krijgen. Maar we hebben wel goede hoop dat we dat van de zomer kunnen gaan draaien“, vertelt ze op Radio 538. “We zijn nu druk bezig met het script. Pas als dat af is, kun je proberen geld bij elkaar te krijgen.”

De kans dat de Gooische Vrouwen-film echt op het witte doek komt, acht De Mol groot in. “Als we met een leuk script komen, denk ik – althans voor deze film – dat we het geld bij elkaar krijgen. Maar we moeten er nog wel even aan trekken.

De Mol vindt Gooische Vrouwen het hoogtepunt uit haar carrière. “Dat is het leukste wat ik ooit gedaan heb. We hebben er ook veel succes mee gehad. In Frankrijk loopt het nog steeds. Dat is een enorme kick. En het werd door alle lagen van de bevolking leuk gevonden. Ik heb zoveel lol gehad met de meiden. Dat was een highlight.”
15 Reacties op “De Mol hoopt op budget voor Gooische Vrouwen-film”


 1. Larss

  Waarom trek je niet zelf je portemonnee open? Als je verwacht dat het zo’n succes wordt, heb je je investering snel terug…

 2. Jan-Joost

  “Hopen op budget”… In 2010 kun je veel blijven hopen, maar dan op een toilet wat veel kan hebben! RTL is flink aan het bezuinigen, terwijl SBS met veel geld alle sterren wegkaapt. Dus, doe je hoop bij rioolzender SBS6, beste Linda!

 3. www.bekendnederland.web-log.nl

  Ik hoop dat het doorgaat

 4. Piet

  Jan Joost en Larrs, Dit budget zal niet komen van welke omroep dan ook, maar als het er komt, zal het moeten worden verstrekt door een filmfonds en of subsidie op een andere manier. zelf de portemonnee trekken is ook geen optie want ik denk dat een beetje kwaliteitsfilm toch snel minimaal 10 miljoen kost. Dat gaan de dames echt niet zelf ophoesten. Ik ben benieuwd of de film er uiteindelijk echt komt.

 5. Timor.

  Talpa weet altijd wel ergens budget vandaan te halen. Voor het derde seizoen van voetbalvrouwen had RTL maar een klein budget, talpa heeft het grootste gedeelte van het nog steeds lage budget betaald. Overal staat dan ook het talpa-logo (op dvd’s, hoofdmenu, zijkanten overal)

 6. Jip

  Weet iemand de kijkcijfers in Frankfrijk en België? Ik las op wikipedia dat Rusland het gaat namaken met eigen acteurs.

 7. mark

  Reactie op Larss: Inderdaad, Tom Cruise bijvoorbeeld betaalt ook z’n eigen films en strijkt dan vette winst op.

 8. Frank

  Reactie op http://www.baggernederland.web-log.nl: Je hoopt helemaal niks. Je reageert alleen om reclame te maken voor die paupersite van je. Kap daar eens mee!

 9. Anoniem

  Ja wat een kutsite is dat. Zit vast vol met virussen en spybots

 10. Anoniem

  Reactie op Jan-Joost: sorry, maar je denkt toch niet dat RTL hier uberhaupt veel aan heeft betaald? Talpa betaalt het grotendeels en de vele sponsoren.

 11. Axel

  Ik hoop met je mee Linda.

 12. Criticus

  Laat broertje De Mol het maar fijn betalen! En ze moet al helemaal niet hopen op geld van de overheid… Als ze ergens budget vandaan kan halen, moet het maar bij een commerciële partij!

 13. Erik

  Dus het is nog niet zeker?. belachelijk! eerder deden ze geloven anders dat het er zowieso zou komen. Ik hoop van wel ook.

 14. Tetje

  Laat ze het lekker samen bij elkaar lappen, ze maken het toch vooral ook om hun eigen lol? Ze leven om te werken, tja dan zul je er af en toe wat bij moeten leggen. Moeten wij ook als we iets leuks gaan doen.

 15. Tetje

  Wonen in de grootste huizen, rijden in de duurste auto’s, een huis in de sub tropen en veel ver weg vacanties maar dan moet het geld als ze gaan hobbyen ineens ergens anders vandaan komen! De wereld op zijn kop!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.