De Mol hoopt op budget voor Gooische Vrouwen-film

Foto: RTLHet is volgens Linda de Mol niet vanzelf- sprekend dat de Gooische Vrouwen-film daadwerkelijk in de bioscoop verschijnt. Volgens De Mol kan het moeilijk zijn om budget los te krijgen. “Daar zijn we heel druk mee, maar het is niet makkelijk om in Nederland een film van de grond te krijgen. Maar we hebben wel goede hoop dat we dat van de zomer kunnen gaan draaien“, vertelt ze op Radio 538. “We zijn nu druk bezig met het script. Pas als dat af is, kun je proberen geld bij elkaar te krijgen.”

De kans dat de Gooische Vrouwen-film echt op het witte doek komt, acht De Mol groot in. “Als we met een leuk script komen, denk ik – althans voor deze film – dat we het geld bij elkaar krijgen. Maar we moeten er nog wel even aan trekken.

De Mol vindt Gooische Vrouwen het hoogtepunt uit haar carrière. “Dat is het leukste wat ik ooit gedaan heb. We hebben er ook veel succes mee gehad. In Frankrijk loopt het nog steeds. Dat is een enorme kick. En het werd door alle lagen van de bevolking leuk gevonden. Ik heb zoveel lol gehad met de meiden. Dat was een highlight.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen