Eredivisie Live brengt dvd uit met doelpunten

Het voetbalkanaal Eredivisie Live van de gezamenlijke Eredivise Clubs en tv-producent Endemol gaat de mooiste doelpunten uit de Eredivisie van de afgelopen tien jaar uitbrengen op dvd. In een overzicht van tweeëneenhalf uur presenteert Humberto Tan de mooiste treffers uit de Eredivisie in de periode 1999 tot en met 2009. “De 110 doelpunten en memorabele momenten worden besproken door Eredivisie Live coryfeeën Jan van Halst, Jaap Stam en Theo Reitsma.”

‘Eredivisie: de mooiste doelpunten 1999 – 2009’ is vanaf maandag 1 februari tot en met zondag 14 februari exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en kost 2,49 euro. Iedere dvd bevat bovendien een unieke actiecode die recht geeft op twee maanden gratis Eredivisie Live. Deze actie geldt voor iedereen die nog geen abonnement heeft.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen