Eredivisie Live brengt dvd uit met doelpunten

Geplaatst op za 30 jan 2010 om 14:02Het voetbalkanaal Eredivisie Live van de gezamenlijke Eredivise Clubs en tv-producent Endemol gaat de mooiste doelpunten uit de Eredivisie van de afgelopen tien jaar uitbrengen op dvd. In een overzicht van tweeëneenhalf uur presenteert Humberto Tan de mooiste treffers uit de Eredivisie in de periode 1999 tot en met 2009. “De 110 doelpunten en memorabele momenten worden besproken door Eredivisie Live coryfeeën Jan van Halst, Jaap Stam en Theo Reitsma.”

‘Eredivisie: de mooiste doelpunten 1999 – 2009’ is vanaf maandag 1 februari tot en met zondag 14 februari exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en kost 2,49 euro. Iedere dvd bevat bovendien een unieke actiecode die recht geeft op twee maanden gratis Eredivisie Live. Deze actie geldt voor iedereen die nog geen abonnement heeft.


10 Reacties op “Eredivisie Live brengt dvd uit met doelpunten”


 1. www.bekendnederland.web-log.nl

  Zit iemand hier op te wachten

 2. Eye M

  Zit iemand op jouw weblog te wachten?

 3. ramon

  Reactie op Eye M: In beide gevallen nee

 4. dj

  Reactie op http://www.bekendnederland.web-log.nl:

  waarom lees je het bericht dan kneus!

 5. deleted

  Ja die verkopen we vanaf maandag bij de Albert Heijn!

 6. Fleur

  Jammer dat mijn verloofde niet van voetbal houdt, want tweeënhalf uur Humberto lijkt mij geen straf. Wat is dat toch een heerlijke, intelligente, energieke, hoogopgeleide man! Ze konden me woensdagavond na Villa Velderhof wel afvoeren, haha, mijn hele lichaam tintelde!

 7. Timor.

  Fleur heeft een positieve dag vandaag.

 8. Eredivisiefan.nl

  Altijd leuk de mooiste goals op een dvd`tje, daarnaast ni duur om daar 2 maanden Eredivisie Live voor te bekijken

 9. dj

  Reactie op Fleur:

  mm, volgens mij ben jij meer een dom blondje met je nep semi intellectuele gebral.
  2 en 1/2 uur humberto? Als je immers goed leest is het een overzicht van de mooiste doelpunten die aan elkaar gehakkeld worden door humberto. Als hij mischien iets teveel struikelt over zn woorden kom je wel een heel eind…………kun je nog iets langer soppen!

 10. Iksander

  Wat ik me dan afvraag is of ik dan ook bv. upc digitale tv moet hebben om dan die 2 maanden eredivisie live te krijgen.

  Heb namelijk niet zon decoder.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.