Nickelodeon wint Gouden Apenstaart voor beste site

Foto: NickelodeonDe site spongebob.nl van Nickelodeon heeft de Gouden @penstaart gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de makers van de beste Nederlandse kin- dersite. Andere genomineerden waren Het Jeugdjournaal, Qigame van Het Tropenmuseum, Nijntje en de kindersite van het Joods Historisch Museum. “De site is met groot enthousiasme gemaakt en dat plezier straalt ervan af. Erg fijn om te zien dat de jury en stemmers dat ook vonden”, zegt Kaja Wolffers van Nickelodeon donderdag.

De jury was erg enthousiast over de Spongebob-site. “Of je nu houdt van die rare spons of niet, de website voldoet aan alle eisen die je eraan kunt stellen: het borrelt en bruist er van activiteiten, 100% SpongeBob!

Daarnaast kreeg Nickelodeon nog een compliment. “De jury is van mening dat de kinderzender de beste ouderpagina’s heeft én de verschillende websites van Nickelodeon allen een perfect op maat geschreven privacystatement bevatten.”

De jury bestaat uit professionals op het gebied van websites voor kinderen. De juryleden keken naar de sites die zijn aangemeld via goudenapenstaart.nl en maakten een shortlist van goede kindersites in twee categorieën: voor professionals en voor kinderen. Uiteindelijk besliste het publiek op internet wie de Gouden Apenstaart won door te stemmen op een van de nominaties.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen