ABC trekt stekker uit Ugly Betty

Foto: ABCHet Amerikaanse televisienetwerk ABC trekt de stekker uit de komedieserie Ugly Betty met actrice America Ferrera (25). Na het lopende vierde seizoen zullen er geen nieuwe afleveringen meer worden geproduceerd. Dat heeft ABC woensdag bekendgemaakt. Ugly Betty, dat hier wordt uitgezonden door NET 5, kampt in Amerika met dalende kijkcijfers. “We ma- ken dit nu bekend, zodat er nog genoeg tijd is om een bevredigend einde te schrijven“, zo heeft ABC laten weten in een persverklaring.

NET 5 zendt vanaf dinsdag 2 februari nieuwe afleveringen uit het derde seizoen van Ugly Betty uit. Actrice America Ferrera speelt de hoofdrol van Betty Suarez. Ze is het lelijke eendje van de modewereld en werkzaam bij het glamourblad Mode. Haar liefde voor de bladenwereld, waarin ze graag hogerop wil komen, is de enige reden dat ze het volhoudt in de slangenkuil die Mode vormt…

Lindsay Lohan heeft in het derde seizoen van Ugly Betty een terugkerende gastrol als Kimmie, Betty’s plaaggeest uit haar jeugd. De serie sleepte al vele prijzen in de wacht, waaronder drie Emmy Awards en twee Golden Globes. Van beide nam America Ferrera er een mee naar huis voor beste actrice.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen