Paul de Leeuw stopt met Lieve Paul

Foto: RVDAVARA-gezicht Paul de Leeuw stopt met zijn zaterdagavondshow Lieve Paul nu hij waarschijnlijk een late night-programma met Filemon Wesselink gaat maken. Dat vertelde De Leeuw donderdag op 3FM. “Ik hoop wel dat ik op Nederland 1 een soort Mooi! Weer De Leeuw kan blijven maken als Sinterklaas komt of met Kerstmis“, aldus De Leeuw. Hij kijkt erg uit naar de late night-show, die de VARA samen met BNN gaat maken. “BNN en VARA gaat goed, maar het moet gewoon nog geplaatst worden.”

Volgens De Leeuw is de late night-show nog niet honderd procent zeker. “Het is pas waar als ik de eerste uitzending heb gehad. Er moet over gepraat worden. Er zijn ook andere omroepen die graag willen, dus er moet een keuze gemaakt worden. Ik zou wel heel erg graag willen. De pilot gaat gemaakt worden. Er zijn nog dingen van: hoe gaan we het doen, waar gaan we het doen en met wie gaan we het allemaal doen.”

Na de Olympische Spelen is vanaf maart weer een nieuwe serie afleveringen van Lieve Paul te zien. “We hebben goed geluisterd naar het publiek. De mensen zeggen: ‘Het decor is stijlvol, maar je mist het publiek erbij en de interactie’. Dat willen we wel een beetje beter krijgen. Er is niets mis mee als een auto niet lekker rijdt. Dan moet je zorgen dat de auto opgepimpt wordt.”

De talkshow met Wesselink zou in september van start gaan.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen