Joshua, Kim, Kristel en Wesley in finale Popstars

Foto: Arjan Brest van KempenJoshua, Kim, Kristel en Wesley nemen het vrijdagavond tegen elkaar op in de finale van Popstars op SBS 6. Zij krijgen nog één keer de kans om de jury en de kijkers thuis te overtuigen van hun zangtalent. Slechts één van hen gaat er met de hoofdprijs vandoor. “Natuurlijk heb ik een favoriet. Wie verklap ik niet, maar wel kan ik zeggen: als diegene het niet wordt, eet ik mijn schoenzolen op!“, zegt presentator Gerard Joling in De Telegraaf. De finale van Popstars is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen