Joshua, Kim, Kristel en Wesley in finale Popstars

Geplaatst op vr 29 jan 2010 om 17:02Foto: Arjan Brest van KempenJoshua, Kim, Kristel en Wesley nemen het vrijdagavond tegen elkaar op in de finale van Popstars op SBS 6. Zij krijgen nog één keer de kans om de jury en de kijkers thuis te overtuigen van hun zangtalent. Slechts één van hen gaat er met de hoofdprijs vandoor. “Natuurlijk heb ik een favoriet. Wie verklap ik niet, maar wel kan ik zeggen: als diegene het niet wordt, eet ik mijn schoenzolen op!“, zegt presentator Gerard Joling in De Telegraaf. De finale van Popstars is om 20.30 uur te zien op SBS 6.


64 Reacties op “Joshua, Kim, Kristel en Wesley in finale Popstars”


 1. Carice

  Wesley moet winnen anders is het doorgestoken kaart

 2. Anoniem

  Wat een talenten !!! NOT

 3. Elm

  Ze zien er allemaal zo gewoontjes uit.. Naja misschien hebben ze wel een dijk van een stem

 4. www.bekendnederland.web-log.nl

  Kim

 5. Sander

  Wesley of Kristel moet winnen!
  Kristel is het meest gegroeid en heeft de meeste star-quality.
  Wesley is meer iemand voor het typische SBS-publiek, die komt er toch wel in het Nederlandstalige circuit.
  Dus het liefst Kristel, maar het is al bijna zeker dat het Wesley wordt. Hij heeft mee aanhang.

 6. Chiel

  Ik ben voor Bart :D

 7. Anoniem

  wat een knappe mensen zeg…

 8. www.bekendnederland.web-log.nl

  Ik ben voor Kim

 9. Stef

  *GAAAAAP

 10. Anoniem

  Wat een armoe bij SBS6, zie net in het progr. schema van maart zowel op 23 als op 30 maart De 25 meest verschikkelijke vliegrampen ooit

 11. Timor.

  RTL Boulevard maakt nu wel erg veel reclame voor Popstars. Dat zou SBS nooit voor X-factor of iets anders voor RTL doen

 12. Anoniem

  Reactie op Timor.: Inderdaad, ik vind dat het net lijkt alsof RTL expres de vrijdagavond wil laten floppen. Ik vrees ook dat de laatste voetbalvrouwen (voor altijd?) ook niet meer dan 600.000 kijkers zal scoren. Het einde is ook wel vreselijk bizar

 13. Erwin

  Even wat anders: wat is er de laatste dagen toch aan de hand met het geluid van SBS 6? Het is ongeloofelijk zacht! Ik dacht dat het aan mijn TV lag, maar ben nu ergens anders en daar is het ook.

 14. Peter

  In iedergeval géén Wesley als winnaar wat mij betreft. Bij voorbaat al kansloos voor de rest van zijn carriere als het gaat om Engelstalige muziek want dat kan hij namelijk niet zingen. Die gozer moet lekker Nederlandstalige schnabbel circuit in en zingen in de kroegen en Nederlandse piratenfeesten.
  Nee wat mij betreft mag Kristel of Kim het worden vanavond.

 15. Anoniem

  Shownieuws staat vanavond helemaal in het teken van Popstars… Zucht…

 16. Bas v.d Kimme

  Gokje 2,3 miljoen kijkers.

 17. Marie Claire

  Heb het programma wel eens gezien. Niets bijzonders, allemaal zeer amateuristisch. Maar dat terzijde, als ik eerlijk moet zijn was de enige echte ‘Popster’ Dewi. Kim en Kristel zingen goed, Joshua schiet toch echt te kort (naar mijn mening). En Wesley is alles behalve een Popster.
  Vind toch iets te veel worden .. al die talentenjachten op de televisie, Op Zoek Naar.., The X Factor en Popstars. En dan hebben we het alleen nog maar over zangcompitities. 1 keer The X Factor in het jaar is meer dan voldoende.

 18. Richard

  Bij shownieuws maken ze het nu echt te bont. Heel de uitzending gaat alleen maar over popstars. geen ander showbizz nieuws :S?

 19. Jan-Joost

  Ik vond de 3 juryleden heel aardig net bij Boulevard. Patricia heeft goed geacteerd. Ze was toch altijd zeer boos op Albert? Nou, zodra er een promotiepraatje gehouden moet worden is ze poeslief… Getver, wat een bedrieg-tv!

 20. Jeetje

  Reactie op Timor.: Blijkbaar heb jij totaal geen besef waar jij over hebt jochie, vrouwtje, gay of weet ik veel wat je bent…! SBSS maakt voortdurend reclame voor RTL programma`s zelfd met datum en uitzend tijd. Als je niets slechts meer kunt verzienen houd dana je comentaar lekker voor jezelf

 21. Anoniem

  Popstars de show (20:30 – 23:00): 1,9 miljoen kijkers
  Popstars de uitslag (23:00 – 23:30): 2,2 miljoen kijkers (voor kinderen is het te laat, tenzij de uitslag tussen 22:15 – 22:45 zal zijn, dan haalt het de 2,6 miljoen wel, maar waarschijnlijk niet. Mja wel een hoog martkaandeel.

  Ontknoping voetbavrouwen: 750.000 kijkers
  De familie jackson: 250.000 kijkers
  Pfaff’s: 300.000 kijkers

 22. Tim20 MJ

  Zeer mooie opening! :D
  Ik vind dat Kristel moet winnen, want Wesley (de favoriet) is zeker geen popster :?

  overigens zag ik net al voor de reclame The Joker (de opvolger van The Mask) uit De Nieuwe Uri Geller. Erg slim van SBS om op deze manier de show van volgende week vrijdag te promoten. Beetje goedkoop, dat wel, maar wel ontzettend slim!
  Vanavond zet ik in op 2.2 miljoen reguliere show en 2.5 miljoen voor de uitslag.
  Vrijdag de Uri Geller show 1.35 miljoen en X Factor 1.45 ;)

 23. Donny

  voetbalvrouwen het einde was geweldig, maar ik vind dat het nog niet helemaal is afgelopen xd

 24. Jan-Joost

  Reactie op Timor.: SBS6 zal nooit gemakkelijk reclame maken voor RTL-programma’s. RTL Boulevard is het enige domme tv-programma die dat wel doet. Maar dat komt door Albert, die niet kan kiezen bij welke zender hij na jaren echt wil. SBS Shownieuws noemt bijvoorbeeld het tv-programma van RTL met enige moeite, maar noemt nooit RTL4. Ze noemen van de publieke omroepen wel Nederland 1, 2 of Nederland 3 met de uitzendtijden en programma!! Dat zegt toch iets over de bord voor de kop die SBS heeft!

 25. Jan-Joost

  Reactie op Anonymous: Met zoveel reclame denk ik toch echt dat de kijkcijfers zijn: 3,2 miljoen kijkers voor de gewone show en 4,8 miljoen kijkers voor de uitslag.

 26. Anoniem

  Wat een slechte finale zeg! En dan heb ik het niet over de kandidaten, die nog enigzins meevallen. Maar de jury die overduidelijk Wesley wil laten winnen (Kristel was toch echt beter), de presentatie is waardeloos, de eerste uitslag duurde zo’n 20 minuten, Nance die domme vragen stelt.. En dan ook nog 2 minuten de nieuwe uri geller promoten.. pff bij SBS houden ze van cijfers geven, van mij krijgen ze voor deze finale een magere 5!

 27. Jan-Joost

  RTL is vanavond de grote verliezer!!

 28. Kaj

  Promotie voor: De nieuwe Uri Geller

 29. Flippo

  Reactie op Jan-Joost: Overdrijf niet zo, 4,8 miljoen. Dat zijn cijfers van de eerste reeksen van Idols. 2,5 miljoen max.

 30. DP

  maar ik dacht dat fluitsma en van tijn de single zouden schrijven voor de winnaar…en nu doen ze opeens het liedje, you raise me up…. kneem aan dat fluitsma en van tijn dat niet geschreven hebben ofwel???? zou eric teruggeroeppe zijn door rtl fsow??? ik ben daar wel benieuwd na :P

 31. Quint

  Reactie op DP:

  Fluitsma en Van Tijn zouden de single produceren, er was niet aangekondigd of ze een nieuw nummer zouden schrijven.

 32. DP

  Reactie op Quint:

  ahhhh okeej jah dat kan natuurlijk ook nog ghehe thnx

 33. Bianca

  zoals verwacht ook gewonnen…

 34. Bianca

  Wat een saaie en slechte finale zeg.. Ook dat gedoe met die joker…. kansloos gewoon!

 35. Kaj

  Wesley is de winnaar

 36. Anoniem

  Zo zo een uur uitgelopen, is dat een record?

 37. Anoniem

  Een uur uitlopen? Sorry hoor maar het lijkt me toch niet moeilijk om uit te zoeken hoelang een programma duurt.. een kwartiertje uitlopen oké, maar een heel uur???? Prutsers van het hoogste niveau.

 38. hoi

  Reactie op Anonymous: ik weet niet waar jij je tijden vandaan haalt maar op sbstext staat sinds gister al dat het tot 23.15 duurt.. dus dat uitlopen valt ook wel mee

 39. Anoniem

  Wat een rukfinale, niks bijzonders en onderscheidend van alle andere shows, en wat een kleutergelul met die Joker zeg, gaaaaapppppppppp

 40. Chiel

  Als je deze zooi al 48 uur hebt gekeken dan maakt dat uurtje langer ook niet meer uit :)

 41. boytje

  een langdradige finale! langdradige uitslagen! de wesley voorspelling was idd al te vewachten. presentatie slecht, (vond ik alle shows al), en idd slim om uri geller alvast te koppelen. maar die joker heeft toch weinig met mentalisme te maken dacht ik zo??

 42. rogier

  ik snap niet wat jullie allemaal lopen te zeuren??
  Heeft RTL jullie gestuurd???
  Het was een goeie finale! En het is goed dat Wesley gewonnen heeft. En het is een TOP-SINGLE!!!

  Ik heb hem al gedownload!

  EN X-FACTOR = SLECHT!

  Zo…

 43. Chiel

  Reactie op rogier: Nog voor de 1e uitzending weet je dat het slecht is? Toe maar!

 44. Anoniem

  Reactie op rogier:

  Nee we geven gewoon ons mening over een show die draait om de show en niet om de zang

  Net als jij een mening geeft over x-factor 3 die je nog geen seconde heb gezien en nu al een oordeel over hebt! Knap!

 45. Anoniem

  Reactie op rogier:
  o my god, heeft sbs je gestuurd ofzo?

 46. Anoniem

  Ik wil altijd sbs6 de kans geven maar elke keer zit ik met kromme tenen te kijken en dan zap ik weg na een half uur. Ik snap echt niet dat mensen dit leuk vinden ik twijvel aan mijzelf of ik wel gezond ben. ;)

  of de mensen die sbs6 kijken! Net5, Veronica prima zenders maar die 6 tjonge jonge jonge..

  Jaaaaaa ik ben een rtllover! oh love rtl so!

 47. s.aalbersberg

  Het was een goede finale met een terechte winnar, Wesly gefeliciteerd, maar waarom elke keer die Uri geller reclame moet komen, verschrikkelijk, Gelukkig konden we zeppen naar de familie Pfaff, maar uitlopen ruim een uur doe je met al die troep, die niets met popstars te maken heeft. SBS6
  Jammer!

 48. s.aalbersberg

  Het was een goede finale met een terechte winnar, Wesly gefeliciteerd, maar waarom elke keer die Uri geller reclame moet komen, verschrikkelijk, Gelukkig konden we zeppen naar de familie Pfaff, maar uitlopen ruim een uur doe je met al die troep, die niets met popstars te maken heeft. SBS6
  Jammer!

 49. Jan-Joost

  SBS6 heeft het echt goed aangepakt met promotie voor de nieuwe Uri Geller! Niemand kijkt vrijdag 5 februari naar X-Factor. Bij RTL hadden ze er ook een beetje rekening mee moeten houden dat mensen op adem willen komen na Popstars! Maar Uri heeft zijn werk goed gedaan en wederom zal SBS6 op vrijdag 5 februari met 3 miljoen kijkers RTL verslaan!! Ik heb gezegt!

 50. Kaj

  RTL 4 heeft 11,9% marktaandeel, en SBS 6: 23,4%

 51. Richard

  Vond de show best de moeite waard…alleen zooo zooo zoooooveeeeeel reclame…het irriteerd gewoon.
  Jammer dat Kim stemproblemen had en nerveus was.

  Maar al met al een best leuke show….een 7.5 :D

 52. Chiel

  Reactie op Jan-Joost: Er hebben nog altijd 14 miljoen mensen geen talentenjacht gekeken. En Uri… zo 1980! En er zijn toch al 3 opvolgers? :)

 53. Bas v.d Kimme

  2.175.000 kijkers, dus zat er gisteren dichtbij.

 54. wouter

  Reactie op Anonymous:
  bij de 25 zouden ze eigenlijk de meest zinloze programa allertijden dat kan sbs de 25 goed vullen met eigen programmas
  .

 55. Anoniem

  Ben ik de enige die vindt dat ze allemaal de charisma van een melkpak hebben?

 56. werner

  erg goede show en goed lied,top sbs

 57. Hanssie

  1 POPSTARS DE UITSLAG 2.536.000
  2 POPSTARS DE FINALE 2.175.000
  3 JOURNAAL 20 UUR 1.844.000
  4 TV SHOW OP REIS 1.667.000
  5 FLIKKEN MAASTRICHT 1.630.000
  6 HART VAN NEDERLAND 1.508.000
  7 GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN 1.305.000
  8 HALF ACHT NIEUWS 1.222.000
  9 WERELD DRAAIT DOOR 1.200.000
  10 RTL BOULEVARD 1.197.000
  11 EDITIE NL 1.178.000
  12 JOURNAAL 18 UUR 1.129.000
  13 PALINGSOAP 1.099.000
  14 DORPSDOKTER 1.080.000
  15 PAUW & WITTEMAN 991.000
  16 EENVANDAAG 960.000
  17 SHOWNIEUWS 956.000
  18 LINGO 861.000
  19 GESPREK MINISTER PRESIDENT 746.000
  20 TRAUMA CENTRUM 729.000
  21 PER SECONDE WIJZER 714.000
  22 JOURNAAL 22 UUR 712.000
  23 VOETBAL VROUWEN 690.000
  24 RANKING THE STARS 687.000
  25 OMBUDSMAN 678.000

 58. www.bekendnederland.web-log.nl

  Matige kijkcijfers voor Voetbalvrouwen

 59. !#Michael#!

  Reactie op Jan-Joost:

  Denk dat dat wel mee valt!

  Idols scoorde met de auditie rondes destijds lijnrecht tegen over de finale van So You Wanna Be A Popstar nog 1.1mln kijkers :)

  En X-factor scoorde vorig jaar ook enkele weken na het einde van de POPSTAR reeks ook een record seizoen… denk dat ze dit jaar weer vergelijkbare cijfers kunnen verwachten.

  De Nieuwe Uri Geller trekt 1.2mln kijkers, X-Factor 1.5 … is de taart weer keurig verdeeld!

 60. !#Michael#!

  Reactie op Jan-Joost:

  Daar komt bij dat X-factor zich wel strak aan het schema houd, en helemaal met de autitie rondes ;) … dus 1.5u is wel te behapstukken voor de kijker, daarnaast heb ik bewust gewacht op X-factor en POPSTARS langs me heen laten gaan, ik zal echt niet de enigste zijn ;)

  En geloof me De Nieuwe Uri Geller heeft nooit, en zal nooit de 3 miljoen halen!

 61. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!:
  Ik heb dit seizoen ook geen Popstars gekeken, behalve gisteren de finale (bij gebrek aan beter op de andere zenders). En ik weet gelijk weer waarom.. Pff wat heb ik me weer lopen ergeren aan de presentatie (met name Geer), de kandidaten (die donkere jongen zong zo vals, en dat haalt de finale dan ook nog!), de jury, Uri Geller (waarom zoveel? een stuk of 10x dat Patty, Beau of Dooske weer zo’n slijmverhaal ophangen dat had ook 1x gekund), de overdreven SBS promo’s in het reclameblok, het constante rekken..

 62. mark

  Reactie op Chiel: 26 afl Popstars x gem 2,5 uur = 65 uur Popstars. ;)

 63. mark

  Reactie op Jan-Joost: Het stond al maanden vast dat X-Factor op 5-2 zou beginnen. Op 5-2 zou eigenlijk ook de finale van Popstars komen (en gisteren de halve finale waarin er nog één zou worden weggestemd); maar SBS durft het weer niet aan. Ze bezwijken altijd voor RTL, het is nooit andersom. Als ze echt ballen hadden gehad hadden ze de finale van Popstars tegenover de start van X-Factor gezet, dan was het resp. 2,5 miljoen en 1,0 miljoen geweest, en waren de kijkers de rest van de serie X-Factor waarschijnlijk ook weggebleven.

 64. Erik

  Vond de finale best leuk. Alleen ik vind dat henkjan smits maar wat lult. hij zegt vaak dingen en dan denk ik van ehm ok……!. Eerder bij rtl was hij beter. het lijkt nu wel alsof ie steeds lager aan het zinken is. ook patricia met haar aandachttrekkerij. Maurice vind ik het meest profesioneel overkomen. Hij doet het prima. De single vind ik trouwens erg mooi. kan niet wachten tot dat ie in de winkels ligt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.