AVRO op nieuwjaarsdag met musical Ciske de Rat

De AVRO zendt op nieuwjaarsdag de tv-registratie uit van de musical Ciske de Rat met de originele cast. Zo zijn onder meer Danny de Munk, Dave Dekker en Mariska van Kolck te zien. “Het verhaal over een schoffie met een hartje van goud blijft ontroerend en tijdloos“, zo laat de AVRO weten. De musical neemt het vrijdagavond onder meer op tegen Ranking the Stars op Nederland 3, de tv-show Hoe Wordt 2010? op RTL 4 en een eerder opgenomen aflevering van Popstars op SBS 6.

In Ciske de Rat – de Musical zien we niet alleen de kleine Ciske (Dave Dekker), maar ook de volwassen Ciske (Danny de Munk) die worstelt met zijn verleden. Als kind kan niets Ciske in bedwang houden, behalve meester Bruijs (Hugo Haenen). Hij is de eerste die Ciske als een normaal kind behandelt en weer een plaats geeft in de maatschappij. Maar dan slaat het noodlot toe: door een fataal toeval doodt Ciske zijn moeder. Hij wordt gearresteerd en komt in het tuchthuis.

Ciske de Rat is tussen 20.20 en 22.40 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen