Eric van Tijn produceert Popstars-single

X Factor-jurylid Eric van Tijn en creatief partner Jochem Fluitsma gaan de eer- ste single produceren voor de winnaar of winnaars van Popstars 2009. Tijdens de finale zal het lied voor het eerst worden gezongen. Hoeveel kandidaten er zullen gaan winnen is nog niet bekend. “De drie juryleden Patricia Paay, Henkjan Smits en Maurice Wijnen hebben te kennen gegeven dat zij pas in de laatste aflevering bekend maken of zij op zoek zijn naar een solist, duo of groepje“, laat een zegsvrouw weten.

Het managementbureau van Dim Paulson en het artiestenbureau van Jan Dirk Vis ontfermen zich na de finale over de winnaar of winnaars van Popstars 2009. “Daarnaast ligt vanaf nu het unieke Popstars Magazine in de winkels. In het blad vind je alle ins & outs over de finalistenkandidaten, de jury en natuurlijk het presentatieduo Nance en Gerard Joling“, vertelt de woordvoerster. “In het blad zit ook een prijsvraag waarmee je kans maakt op vrijkaarten voor de zinderende live finale. Popstars Magazine is te koop bij 4000 verkooppunten, waaronder Albert Heijn en Bruna.”

Popstars is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen