Albert: ‘Pauw & Witteman moet aantrekkelijker’

Albert Verlinde vindt dat Jeroen Pauw en Paul Witteman hun talkshow Pauw & Witteman aantrekkelijker moeten maken. Het populaire VARA-programma kreeg in het programma-item ‘Stem Mee TV’ een 6,5 van de kijkers van RTL Boulevard. “Ik zit er iets onder, moet ik eerlijk zeggen“, gaf de entertainmentdeskundige aan. Hij is geen fan. “Ik vind dat het programma altijd wel heel erg teert op hoogtijdagen. Ik vind dat Pauw & Witteman ook op andere dagen wel wat aantrekkelijker zou mogen zijn.”

Verlinde heeft er zijn twijfels over of Pauw en Witteman wel echt goede interviewers zijn. “Pauw & Witteman zijn de alleenheersers wat talkshows betreft op de late avond. We hebben niemand anders. Soms zie je dat de kijkdichtheden ongelooflijk hoog zijn tot 1,6 miljoen ten tijde van de DSB-affaire. Als er geen nieuws is, zoals nu, zit het een beetje rond de 900.000 kijkers. Zijn ze nou zo goed omdat ze de enige zijn of zijn ze nou zo goed omdat ze zo goed zijn? Dat is de vraag.”

In Stem Mee TV konden kijkers van RTL Boulevard hun mening uitgeven over Pauw & Witteman. Dat werd gedaan door 520 mensen. “Je ziet een beetje dat de Boulevard-kijker geen Pauw & Witteman-kijker is. Ze vinden het een beetje saai, ze vinden de mannen een beetje onderuit gezakt zitten en hebben er niet zoveel mee.”

Een reactie van ene Sander werd door de redactie van RTL Boulevard beloond met een digibook: “Jeroen en Paul zijn goede interviews met af en toe scherpe humor, maar komen ook net iets te vaak over als uitgebluste oude mannen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen