Sita presentatrice bij Disney Channel

Sita Vermeulen wordt het gezicht van Disney Channel in Nederland. Dat heeft de kinderzender woensdag laten weten. Sita gaat onder meer het programma Disney Channel Exclusive presenteren, waarin ze backstage verslag doet van gebeurtenissen als een concert van de Jonas Brothers. “Disney Channel is een fantastische nieuwe zender“, vertelt Sita. “Ik ben blij dat ik de kans krijg nieuwe programma’s te maken. De eerste draaidagen staan al op de agenda en daar kijk ik erg naar uit!

In de eerste aflevering van Disney Channel Exclusive, op 21 november om 19.50 uur, is Sita achter de schermen bij een concert van de Jonas Brothers. Vanaf volgend jaar gaat Sita voor Disney Channel ook een talentenshow presenteren, waarin kinderen hun zang-, dans- of acteertalent kunnen tonen.

Sita brak door in het programma Starmaker waar ze onderdeel uitmaakte van de band K-otic. De afgelopen twee jaar was Sita al te zien bij zusterzender Jetix waar zij diverse programma’s presenteerde waaronder Ga voor Gezond en The Max.

Disney Channel is gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen