SBS 6 neemt TV Moment van het Jaar over

SBS 6 komt op oudejaarsavond met het programma ‘Het TV Moment van 2009’. Daarmee springt de zender in het gat dat de VARA achterlaat. Die omroep besloot onlangs dat het jaarlijkse programma ‘TV Moment van het Jaar’ met Matthijs van Nieuwkerk geen vervolg krijgt. Ook in de SBS-show wordt het meest opzien- barende fragment van het afgelopen jaar gekozen. “De presentatie en de nadere inhoud van het programma worden binnenkort bekend gemaakt“, vertelt een woordvoerder van SBS 6.

Er waren dit jaar al veel opmerkelijke gebeurtenissen in tv-land, vertelt de zegsman. “Marc-Marie Huijbregts die zijn haarstuk in De Wereld Draait Door voorgoed afdeed, de moeder van Jan Smit die in een interview met Shownieuws openlijk sprak over de verdwenen servetten na de relatiebreuk van haar zoon met Yolanthe Cabau van Kasbergen, maar ook de ruzie tussen X-Factor-juryleden Gordon en Eric van Tijn deed een hoop stof opwaaien. Dit is slechts een kleine greep uit een groot aantal memorabele tv-fragmenten. Welk fragment er dit jaar met de eerste prijs vandoor gaat, wordt oudejaarsavond duidelijk in het programma Het tv-moment van 2009.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen