Robert ten Brink voor het eerst in Succes Verzekerd

Foto: Nick van OrmondtRobert ten Brink is zaterdagavond voor het eerst te zien als de quizmaster van de show Succes Verzekerd op RTL 4. Hij neemt de quiz over van Carlo Boszhard, die het te druk heeft met andere programma’s. Het nieuwe seizoen van Succes Verzekerd begint om 22.10 uur. “Het komt na Ik Hou Van Holland. Het staat op een goed tijdstip. Ik vind het erg leuk om terug te zijn op de zaterdag- avond. Daar heb ik erg lang gestaan met Lotto Weekend Miljonairs“, vertelt Ten Brink in Arbeidsvitaminen.

Het is niet voor het eerst dat Ten Brink een programma overneemt van een andere presentator. Zo volgde hij Beau van Erven Dorens op bij Het Zesde Zintuig en nam hij de plaats van Ron Brandsteder in bij Laat Ze Maar Lachen. “Het zijn programma’s die gewoon geprogrammeerd blijven door RTL. Als ze dan niemand hebben of dat ze denken dat het beter is voor een andere presentator, dan gebeurt dit.

Elke kandidaat die Robert verwelkomt in de studio van Succes Verzekerd ontvangt bij de start van zijn of haar deelname één miljoen euro.  Voordat hij of zij het geld mee naar huis mag nemen, moet de deelnemer eerst alleen nog ‘even’ zeven vragen goed beantwoorden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen