Jack Spijkerman: ‘Patricia kan niet tippen aan Oprah’

Foto: SBSSBS 6-gezicht Patricia Paay is volgens tv-collega Jack Spijkerman helemaal niet geschikt om de Nederlandse Oprah Winfrey te worden. Daar mist Paay de nodige klasse voor, vindt Spijkerman. “Oprah staat heel hoog. Zij heeft niveau en inhoud. Zij zit op het dak. Dan ga je lager, kom je in de kelder. Daar zit nog een luik en dááronder zit Patricia Paay.” Spijkerman vindt Paay ordinair. “Twintig jaar getrouwd en dan ga je je man zo af zitten branden op televisie. Ik vind dat onbegrijpelijk.

Spijkerman doelt op de uitspraken die Paay deed in de talkshow van Robert Jensen over haar voormalige liefde Adam Curry. Spijkerman: “Ik vind dat zo liefdeloos. Ik snap dat niet. Oke, die man heeft haar bedrogen en dat deugt allemaal niet. Maar ze zei steeds: ‘We hebben een dochter en daar houden we rekening mee’. Tja…

Patricia Paay liet vorige week in Life 4 You weten graag een praatprogramma te willen maken. “Ik zou best graag een soort Oprah willen zijn. Dat lijkt me leuk. Ik heb er de leeftijd en ervaring voor, dus waarom niet?”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen