Frank Evenblij voor tv-special op pad met Anouk

Foto: VARATv-interviewer Frank Evenblij is voor een televisiespecial van de VARA drie dagen lang op pad geweest met de bekende Haagse zangeres Anouk Teeuwe (34). “Niet eerder liet de zangeres zich zo uit- gebreid volgen en interviewen voor een tv-programma“, heeft de VARA maandag laten weten. Evenblij had al sinds zijn ontmoeting met Anouk in 2008 de wens om een langer portret te maken van de zangeres. “Ze is voor mij een droomgast. Anouk fascineert me al heel lang in meerdere opzichten.

Tijdens het interview dat Frank Evenblij in 2008 met Anouk had voor het item De Jakhalzen in De Wereld Draait Door, bleek volgens de VARA dat de twee het goed met elkaar  kunnen vinden. Toen de presentator dit jaar opperde om een speciale ‘Evenblij met…’ te maken stond Anouk hier enthousiast tegenover. “Ik heb echt het idee dat ik meer over haar te weten ben gekomen. Het leek me een te gek wijf en dat is het ook!

Het resultaat is een 50 minuten durend portret, dat op zaterdag 19 december wordt uitgezonden onder de naam ‘Evenblij met Anouk’ om 23.20 uur op Nederland 3. “In de uitzending is onder andere een bezoek te zien dat Anouk en Frank brengen aan het café in Den Haag waar zij haar eerste stappen op een podium zette. Vervolgens praten ze in Ahoy verder over de succesvolle carrière van de zangeres. Ook komen ze op een van de plekken waar zij inspiratie vindt voor het schrijven van haar liedjes.”

Evenblij met Anouk is een voorlopig eenmalige uitstap van het programma naar Nederland 3. Doorgaans zijn het cabaretiers die centraal staan in het programma en wordt het op Nederland 1 uitgezonden. “Door de unieke kans om Anouk uitgebreid te spreken en te volgen ontstond het idee voor deze speciale aflevering“, aldus de VARA.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen