Chantal Janzen presenteert musicalgala op kerstavond

Chantal Janzen presenteert op kerstavond het Musical Kerstgala, waarin bekende artiesten uit de Nederlandse musicalwereld onder begeleiding van het live-orkest van Fluitsma en Van Tijn kerstliederen ten gehore brengen. Zo zullen onder meer Freek Bartels, Jamai Loman en Simone Kleinsma hun opwachting maken in het programma. “In een groots en sprookjesachtig decor vertelt Chantal Janzen een kerstverhaal aan de hand van bekende kerstnum- mers“, aldus de AVRO.

Tijdens het gala treden ook Brigitte Heitzer, Ellen Evers, Kim-Lian van der Meij, John Vooijs, Mariska van Kolck, Stanley Burleson, Wieneke Remmers en de finalisten van het AVRO-programma Op Zoek Naar Mary Poppins op. “Tijdens het gala speelt de kerstgedachte een grote rol. Daarom wordt in de uitzending ook aandacht besteed aan de campagne ‘Because I am a girl’ van Plan Nederland. Meisjes in ontwikke- lingslanden hebben het vaak veel slechter dan jongens, alleen omdat het meisjes zijn. Maar dat verandert als meisjes dezelfde onderwijskansen krijgen als jongens.”

Het Musical Kerstgala is op 24 december om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen