AVRO met kick-off Op Zoek Naar Mary Poppins

Foto: AVROFrits Sissing presenteert maandag op Nederland 1 de eerste aflevering van het amusementsprogramma Op Zoek Naar Mary Poppins. Hierin wordt een overzicht gegeven van de audities, de workshops en alle spanningen voor en achter de schermen op weg naar de eerste liveshow van komende zondag. Tijdens deze liveshow zullen de reeds gekozen elf finalisten zich presenteren aan het tv- publiek, waarna zij wekelijks de strijd met elkaar aangaan om de hoofdrol in de Mary Poppins-musical.

De elf finalisten zijn gekozen uit 1200 kandidaten die zich hadden aangemeld voor de open audities voor Op zoek naar Mary Poppins. Na de eerste voorrondes volgde een theaterronde. Daarin moesten de overgebleven kandidaten zich presenteren aan het panel, bestaande uit Pia Douwes, Thom Hoffman en Erwin van Lambaart. Degenen die de theaterronde overleefden, kregen op de Mary Poppins Academy workshops van onder anderen Willem Nijholt, Douwes en Hoffman.

Na de Academy bleven nog twintig kandidaten over. Zij mochten een optreden verzorgen voor de top van de Nederlandse theaterwereld, musicalicoon Willem Nijholt en het panel. Na veel wikken en wegen bleven er elf kandidaten over.

De kijkers bepalen vanaf de eerste liveshow op zondag wie de hoofdrol gaat spelen in de Nederlandse Mary Poppins-musical. De twee kandidaten met de minste stemmen moeten het wekelijks in de sing-off het nog eenmaal tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan musicalicoon Willem Nijholt om één Mary te redden. Op zondag 24 januari vindt de finale van Op zoek naar Mary Poppins plaats.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen