Jensen haalt uit naar De Leeuw, Jaspers en Spijkerman

Foto: Kastermans FotografieRobert Jensen blijft op zijn site Snafu.nl uithalen naar bekende collega’s uit het vak. Volgens de talkshowhost van RTL 5 moet Paul de Leeuw prioriteiten stellen, is Yvon Jaspers geen talent en moet Jack Spijkerman zijn bek houden“. Het RTL-gezicht denkt dat Jaspers makkelijk inwisselbaar is bij Boer Zoekt Vrouw. “Een bijzonder middelmatig vrouwtje dit. Niets mis mee, maar zeker geen per- soonlijkheid die iets uit zichzelf en situ- aties haalt waar respect voor opgebracht hoeft te worden.”

Verder is Jensen het niet eens met de kritiek van Jack Spijkerman in De Wereld Draait Door dat Patricia Paay lang niet in de buurt komt van Oprah Winfrey. “Laten we wel zijn: als hij in z’n leven maar een tiende van de crèmes op z’n gezicht had gesmeerd die Patricia over haar mooie wangetjes heeft laten glijden door de jaren heen had hij er nu niet zo verrot uitgezien! Dus Jack gedraag je! Zulke stoere taal heb je niet nodig om indruk te maken bij je VARA-vrienden nu ze je weer in genade hebben aangenomen! Patricia is een vakvrouw! Excuses zouden zeer op hun plaats zijn!

Tot slot vindt Jensen dat Paul de Leeuw niet Linda de Mol de schuld moet geven voor de tegenvallende kijkcijfers van Lieve Paul. “Paul was op RTL 7 ouderwets op dreef om de schuld van z’n lage kijkcijfers op het bordje van Linda de Mol neer te leggen! Ja Paul, zo lusten we er nog wel een paar! Stuur een ander maar van het speelveld af omdat je zonder tegenstander de wedstrijd altijd wint….Flauw! Focus eerst eens op jezelf! Waarom gaat het dit seizoen niet zo lekker? Ben je wel scherp genoeg of heb je teveel (productiemaatschappij EVA) andere dingen aan je hoofd?

Als je je productiemaatschappij EVA uit wilt breiden is dat prima, maar weet dan, dat dat wél ten koste gaat van de creativiteit en de energie die je over moet houden voor je eigen programma’s! Dat noemen we prioriteiten stellen!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen