Spelshow Hole in the Wall in première op SBS 6

Foto: SBS ElvinGerard Joling en Beau van Erven Dorens zijn zaterdagavond voor het eerst te zien met hun programma Hole in the Wall op SBS 6. Hierin moeten bekende Nederlanders de meest onmogelijke po- sities aannemen om zich door vreemde vormen in een bewegende muur te manoeuvreren. Beau is blij met collega Gerard. “Hij heeft gewoon een genadelo- ze timing. Ik ben meer ’n praatjesmaker en Gerard is meer een grappenmaker. Als Gerard een grap maakt, dan ligt het hele publiek blauw.

In de eerste aflevering is te zien hoe Hans Kraay jr. en Jan Joost van Gangelen onder leiding van Beau van Erven Dorens het opnemen tegen Gerard Joling en zijn teamleden Winston Post en Bas Muijs. “Dat is op zich ook al een frustratie, want die jongens zijn zo ontzettend slank“, vertelt Joling op Q-Music. “Van alle kandidaten die we gehad hebben ben ik gewoon de allerdikste. Ik sta als een soort oerang oetang voor lul in zo’n pak, terwijl die jongens beeldig slank zijn.

Hole in the Wall is zaterdagavond tussen 20.30 en 21.30 uur te zien op SBS 6. Het programma concurreert met Lieve Paul op Nederland 1 en Let’s Dance op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen