Keyl: ‘Ik luister niet naar zure Bom met prostaatproblemen’

Geplaatst op za 10 okt 2009 om 16:52

Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl staat zaterdagavond met haar Britney Spears-act in de halve finale van Let’s Dance. Ze trekt zich niets meer aan van Frits Bom, die Keyl na haar eerste optreden volledig afbrandde. “Ik doe gratis mee aan het programma. De opbrengst gaat naar Kika: Kinderen Kanker Vrij“, vertelt Keyl zaterdag in De Telegraaf. “Ik luister niet meer naar die zure Bom met prostaatproblemen. En ja, ik vind dat ik hard mag terugslaan. Moet je eens horen wat hij allemaal over mij heeft gezegd.”

De tv-presentatrice neemt het in de halve finale van Let’s Dance op tegen Tijl Beckand (met zijn Austin Powers-act), Inge de Bruijn (Michael Jackson), Viola Holt & Willibrord Frequin (JK Wedding Entrance), het Nederlandse heren-hockeyteam (Jailhouse Rock) en Kasper van Kooten (Rock Steady Crew).

Let’s Dance is zaterdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.
27 Reacties op “Keyl: ‘Ik luister niet naar zure Bom met prostaatproblemen’”


 1. Anoniem

  Kindertjes kindertjes… ze zeggen het wel vaker dat ouderen weer kinds worden, zie hier het grote voorbeeld. Kinderachtichtige ruzietjes op totaal onvolwassen manier ind e media uitvechten. Van een ‘Vakvrouw’ als Catherine hadden we toch iets meer intelligentie mogen verwachten. ‘Zure Bom met prostaatproblemen’, Heel volwassen Catherine, hoeveel dagen zat je ook al weer in het vak zei je?

 2. Elvis

  tuurlijk Catherine. Als Frits zn ongezouten mening heeft gegeven verlaag jij je tot het geven van een zielige reactie. Het wordt nooit meer wat met deze zuurpruim. Maar goed, ze staat vanavond weer heerlijk voor schut, Nederland ligt in een scheur…en Catherine doet het alleen voor het goede doel. Ja hoor…

 3. Jeff

  Welja MC, lekker oude koeien uit de sloot halen? :l

 4. Lies

  Groot gelijk Catherine. Terwijl jij binnenkort weer lekker op de buis te bewonderen bent probeert dhr. Bom nog steeds commercials te verkopen, met uiteraard in de hoofdrol dhr. F. Bom… http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/09/en_grootste_mediahoerrr_is_fri.html

 5. www.tvhollands.web-log.nl

  hahahahahahahaha. Een prostaatprobleem

 6. Doortje

  Prostaatproblemen? Catherine nu ga je te ver, ik wil het niet weten.

 7. Chiel

  Doe dit nou niet Catherine. Dit heb je toch helemaal niet nodig!

 8. Haasje

  Ja hallo, waar gaat dit over? Het is zo kinderachtig. Het interesseert me ook totaal niet wie er wat heeft gezegd, wie er is begonnen, of wie er gelijk heeft. Het lijkt wel een ordinaire schoolpleinruzie. Nu kunnen we volgende week zeker weer een zeikreactie van hem terug verwachten. Is elkaar negeren en gewoon wijselijk je mond dicht houden misschien een optie??

 9. Dirk

  Voor je weet is het: voor het presenteren de EO uit :)

 10. Douwe

  Ha lekker lachen zo met Let’s dance !!!!

 11. Haasje

  Reactie op Lies: Dat is een goeie, had ik nog niet gezien. Hij moet voortaan zeker zijn mond houden! Alsof je hem gaat inhuren om je product aan de man te brengen. Alleen als je heel snel failliet wil gaan!

 12. yossarian

  Wat ik dan niet begrijp van RTL4, als leek is het volgende..

  Het eerste blok van Let’s Dance. Vooruitblik, opening van C & I, praatje, terugblik, voorstellen van de jury, voorstellen van de halve finalisten, blablabla en dan en dan en dan denk je dat het begint en dan..

  RECLAME..!!!

  Zo jaag je kijkers weg. Volgens mij wil RTL gewoon niet dat Let’s Dance een keertje scoort..

 13. Jules Winnfield

  Reactie op Chiel:

  Juist wel dit is gewoon entertainment…

  Celebrity Deathmatch! :lol:

 14. Richard

  @Yossarian, dat is nou precies, wat ik ook wilde zeggen. Dan denk je van jaaa nu komt het en dan reclame:S

 15. Jules Winnfield

  Als je na 20 jaar nog steeds niet gewend bent aan reclame onderbrekingen dan moet je maar uitsluitend naar de Publieke Omroep kijken.

 16. yossarian

  @Jules: daar gaat het niet om, Jules. Het gaat erom dat je de reclameblokken op tactische wijze in een programma verdeelt. Dus niet ellenlange inleiding RECLAMEBLOK eerste optreden, maar bijvoorbeeld veel kortere inleiding eerste optreden RECLAMEBLOK.

  Je moet de kijker teasen, niet wegjagen. Dat is toch vrij vanzelfsprekend?

 17. tvkijker

  grappig dat jullie kibbelen over Frits en Catherina,jullie doen zelf niet anders en nog nooit met je kop op tv geweest en jullie weten het allemaal zo goed,tis gewoon lachwekkend……….

 18. Anoniem

  Reactie op tvkijker:
  Weer zo’n domme opmerking in de categorie “maar je hebt zelf nog nooit …”. Als je dat vindt dan ga je toch naar een andere site. Of begrijp je nou echt niet dat deze site bedoelt is om je mening te geven.

 19. Anoniem

  Frits Bom? Is die niet ontploft inmiddels

 20. Anoniem

  Let’s dance is K U T.

 21. Malou

  Reactie op Anonymous:
  Kei Unieke Tv… Ja helemaal waar joh!

 22. Malou

  Reactie op yossarian:

  Dat is ook niet vanaf het begin zo gegaan hoor.. Maar volgens mij vanaf de 2e of 3e uitzending.. En dit is omdat ze meteen vanuit het nieuws en weer komen..
  Maar het is inderdaad wel een beetje raar.. En jammer

 23. Anoniem

  Ben een beetje moe aan het worden van die bejaarde tante,s.

 24. Ilona

  Ik snap niet dat mensen Catherine Keyl hoog hebben zitten.
  Die vrouw hoort gewoon niet meer op TV.

 25. Sven

  Dit is niet chique… Keyl moet hier gewoon boven staan.. misschien heeft de journalist wel zitten zuigen om een reactie.. dit is slechts een soundbit.

  Maar ik blijf dit niet chique vinden, de show draait om een goed doel, ga daar niet aan voorbij en maak dus ook geen ruzie via allerlei media om je eigen imago vorm te geven.

  Feit blijft wel; Bom heeft op zijn eigen log uitspraken gedaan zoals hij over zoveel onderwerpen schrijft, niet in een landelijke krant. Keyl kiest ervoor om in de zaterdagse Telegraaf te reageren op een voor haar zure opmerking, niet netjes, niet chique en weinig passend voor een televisie-persoonlijkheid die jaren meedraait en beter zou zou moeten weten.

 26. Ronaldo

  Catherine hoe is het met Viola Holt

 27. inside out

  vakantieman, ik moet plassen….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.