Robert Jensen tekent contract bij RTL Nederland

Robert Jensen heeft een meerderjarig contract gesloten met RTL Nederland. Al vanaf donderdag 12 november keert hij wekelijks terug op RTL 5 met zijn populaire talkshow ‘Jensen!’. Dat heeft RTL Nederland dinsdag laten weten. In november is Jensen! vier keer te zien, waarna een hele reeks volgt in 2010. “Ik ben erg blij met de terugkeer van Robert bij RTL 5. Hij is een geweldig bevlogen programmamaker die perfect past bij de zender“, zegt RTL 5-programmadirecteur Remko van Westerloo.

Het vernieuwde ‘Jensen!’ is voortaan eenmaal per week te zien op donderdagavond vanaf 21.30 uur. De meest opvallende showbizzgasten uit binnen- en buitenland zullen wederom te gast zijn bij de talkshowhost. Ook sidekick Jan Paparazzi neemt zijn vaste plek op de rode bank weer in. Robert Jensen: “Na meerdere malen de wereld rond te zijn gereisd, is het altijd fijn om thuis te komen. Ik heb er erg veel zin in om de komende jaren weer leuke en opvallende televisie te maken bij RTL.

Over twee weken is Jensen al voor het eerst te zien op RTL 5. “Het feit dat zijn talkshow ‘Jensen!’ ook meteen terug is per 12 november is daarbij van groot belang om dit programmatisch al zeer sterke najaar verder kracht bij te zetten. Ik kijk uit naar de (hernieuwde) samenwerking met Robert de komende jaren“, zegt Van Westerloo.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen