Daphne Deckers betreurt commotie rondom BNTM

Foto: RTLDaphne Deckers betreurt de commotie die is ontstaan rondom haar programma Benelux’ Next Top Model (BNTM). In de uitzending van maandag was te zien hoe de slanke dames uit het programma ’te dik’ worden genoemd. “Voor een gewo- ne Nederlandse meid hebben al onze kandidaten een prima figuur. Maar BNTM is een oprecht programma waarin meis- jes die fotomodel willen worden eerlijk te horen krijgen wat hen in de grote mode steden te wachten staat“, vertelt Deckers aan Shownieuws.

Volgens Deckers hebben ze geen dieet nodig. “Wij selecteren onze kandidaten omdat we ze erg mooi vinden en er in geloven dat zij een topmodel zouden kunnen worden. Een enkeling zou wat moeten stroomlijnen in de heupen, en dat kan makkelijk zonder dieet bereikt worden door gezonder te eten en gerichter te sporten.

Vooral modellenbureaus in Miami vonden de modellen in Benelux’ Next Top Model te dik. “De fotografen, modellenbureaus en modeontwerpers in Miami hebben aangegeven wat er in hún markt gevraagd wordt. Het feit dat Denise en Rosalinde nog steeds in BNTM zitten, geeft echter aan dat de Nederlandse jury wél openstaat voor modellen die misschien niet helemaal binnen de modematen vallen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen