Lightdramaserie Floor Faber van start op NET 5

Foto: EODe nieuwe lightdramaserie Floor Faber met Georgina Verbaan in de titelrol gaat dinsdagavond in première op NET 5. In deze serie draait alles om de 27-jarige, licht neurotische Floor Faber die samen met haar kat Otje in Amsterdam Oud- West woont en op zoek is naar de grote liefde. “Maar diep in haar hart wil ze die eigenlijk helemaal niet vinden, want dan is het afgelopen met avonturen beleven en komt de Vinexwijk met wipkip voor de deur akelig dichtbij“, legt een zegsvrouw van NET 5 uit.

Floor Faber heeft een bepaald niet inspirerende baan bij een verzekeringskantoor. De relatie die ze twee jaar lang had met Erik, heeft ze net verbroken wegens gebrek aan spanning. Floor houdt van lezen en in cafés hangen om daar met vriendinnen over het leven te praten. Daarnaast houdt ze van mooie kleding, als ze er tenminste het geld voor had. Maar Floor is ook onzeker, onhandig, redelijk neurotisch en niet ambitieus. Ze is daarom soms bang dat ze wat betreft werk, relatie en kinderen de boot mist.

De nieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige column in de Viva, geschreven door Maartje Fleur. Manon Spierenburg en Maartje Fleur zijn samen verantwoordelijk voor de scripts. De serie wordt geproduceerd door Rinkel Film.

Floor Faber is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen