Pink Ribbon Award Gala bij de AVRO

Foto: AVROChantal Janzen presenteerde afgelopen maandagavond het Pink Ribbon Award Gala in het Koninklijk Theater Carré en vanavond zendt de AVRO het verslag daarvan uit. Met het in het roze zetten van Carré door onder meer ‘special guest’ Sylvie van der Vaart werd officieel de maand van de borstkanker geopend. Het hoogtepunt van de avond was de uitrei- king van de Estée Lauder Pink Ribbon Award voor de fotograaf met de meest indrukwekkende foto binnen het thema van de gala-avond.

De AVRO heeft portretten gemaakt van de vrouwen die model stonden voor de fotografen van de Estée Lauder Pink Ribbon Award. Hun persoonlijke verhaal en hun muziekkeuze staan centraal gedurende de uitzending. Onder meer Do, Boris, Lenette van Dongen en Anita Meyer gaven een optreden.

Het Pink Ribbon Award Gala is om om 22.50 uur te zien op Nederland 2.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen