Steps toont nieuwe ‘TV-à-Porter Collection’ op NET 5

Foto: StepsNa de op maat ontworpen collecties voor Julia’s Tango en Verborgen Gebreken, presenteert modeketen Steps in oktober en november een nieuwe ‘TV-à-Porter Collection’ op NET 5. De jurkjes uit de nieuwste collectie worden dit keer niet gedragen door personages uit een NET 5-serie, maar door bekende actrices die centraal staan in een nieuwe campagne op NET 5. “Hierin worden de jurken, gedragen door bekende actrices, in het uitgaansleven van het bruisende New York in beeld gebracht.”

Na de collecties voor de NET 5-series Julia’s Tango en Verborgen Gebreken, is dit de derde TV-à-Porter Collection by Steps die te zien zal zijn op de tv-zender.

In het voorjaar van 2008 ontwikkelde Steps speciaal voor de vrouwelijke personages uit Julia’s Tango een collectie kleurrijke, zomerse jurken. Gezien het succes in de winkels ontwikkelde Steps in het voorjaar van 2009 stijlvolle en zakelijke outfits voor de vrouwen uit de makelaarsserie Verborgen Gebreken. “Dit najaar biedt de TV-à-Porter Collection by Steps twintig feestjurken waarmee Steps laat zien dat er voor elke gelegenheid een passende jurk is“, zo laat Steps weten.

De jurken zijn in oktober en november te zien in de campagne op televisie en worden gedragen door drie bekende Nederlandse actrices. De TV-à-Porter Collection by Steps is in de winkel herkenbaar aan een speciaal label en verschijnt in gelimiteerde oplage. De eerste jurken uit de collectie zijn vanaf 29 oktober verkrijgbaar in alle 96 Steps winkels in Nederland. Tot eind november wordt de collectie elke donderdag aangevuld met nieuwe jurken. De prijzen variëren van 69 tot 149 euro.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen