Kinderzender Disney Channel van start gegaan

Foto: Disney ChannelDisney Channel is zaterdagmorgen om 09.00 uur van start gegaan met de film Monsters, Inc. Disney Channel is onder- deel van The Walt Disney Company en is nu één van de grootste kinderzenders van de wereld. “In 167 landen en in 32 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en Disney Channel-films“, zo vertelt een zegsvrouw. Nu is ook Nederland aan de beurt. “Hier is Disney Channel gratis te ontvangen voor UPC-abonnees.”

Tijdens het openingsweekend worden er vijf bekende Disneyfilms vertoond. De aftrap werd gedaan door Monsters, Inc. om 09.00 uur. High School Musical volgt later op zaterdag om 16.00 uur en de televisiepremière van Tarzan is om 19.30 uur te zien.

Op zondagmiddag om 16.00 uur wordt High School Musical II uitgezonden en ’s avonds om 19.30 uur is de première van de televisiefilm Princess Protection Program.

Naast bekende series als Phineas en Ferb en Hannah Montana worden dit weekend voor het eerst de hitseries JONAS en Wizards of Waverly Place uitgezonden. In JONAS worden de broers Kevin, Joe en Nick gevolgd. Samen vormen ze de populaire popgroep Jonas Brothers en in de serie krijgt de kijker een blik achter de schermen. In Wizards of Waverly Place draait alles om de magische familie Russo.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen