Irene Moors teamcaptain in speciale Ik Hou Van Holland

Foto: Nick van OrmondtHet nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland gaat op zaterdag 24 oktober van start met een extra feestelijke aflevering in verband met het twintigjarig jubileum van RTL 4. Voor deze ene keer neemt Jeroen van Koningsbrugge het op tegen gelegenheidsteamcaptain Irene Moors, die al vanaf het begin bij RTL werkt. “Voor deze ene keer spelen de RTL- vrouwen tegen de RTL-mannen“, laat een woordvoerster weten. “Alle vragen, fragmenten en liedjes in het programma zullen gaan over RTL.

Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge stroopt de mouwen op met presentator van het RTL Ontbijtnieuws Jan de Hoop, talkshow-coryfee Frits Barend en Baantjer-acteur Victor Reinier. Het damesteam onder leiding van Irene Moors bestaat uit ex-RTL Nieuws-presentatrice Loretta Schrijver, voormalig GTST-actrice Babette van Veen en Rad van Fortuin-assistente Leontine Borsato.

Ik Hou Van Holland is op 24 oktober tussen 20.40 en 22.10 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen