RadioRing naar Ekstra Weekend, Giel of Morgenstond

Foto: AVRODe 3FM-programma’s Ekstra Weekend (NPS/AVRO) en Giel! (VARA) en het Radio NL-programma Morgenstond zijn genomineerd voor de AVRO Gouden RadioRing 2009. Dat heeft de omroep vrijdag laten weten. Het programma van Giel Beelen is voor de vierde keer op rij genomineerd. Beelen is bovendien een van de drie dj’s die kans maakt op de Zilveren RadioSter Man voor de beste radiopresentator. Hij gaat de strijd aan met Gerard Ekdom (AVRO 3FM) en Edwin Evers (Radio 538).

Froukje de Both (Radio 538), Claudia de Breij (VARA 3 FM) en Sophie Hilbrand (BNN Radio 1) zijn bij de vrouwen genomineerd voor de Zilveren RadioSter.

Voor het Gouden Radio-Oortje, de prijs voor het beste radio-evenement van het jaar, zijn genomineerd: 3FM Serious Request – Het Glazen Huis (3FM), De Top 2000 (Radio2) en Radio 538 Koninginnedagfeest Museumplein Amsterdam (Radio 538). Het eerste evenement heeft deze prijs al twee keer gewonnen en ook de Top 2000 is reeds in het bezit van het Gouden Radio-Oortje.

De winnaars van de radioprijzen worden bekendgemaakt op vrijdag 23 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De uitreiking wordt rechtstreeks uitgezonden in het Radio 2-programma AVRO Schiffers.fm.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen