Irene Moors: ‘RTL had geen budget voor nieuwe Telekids’

Foto: RTLIrene Moors en Carlo Boszhard wilden eigenlijk een hele nieuwe aflevering van Telekids opnemen, maar daar was geen budget voor. Dat vertelde Moors woens- dagavond in De Coen & Sander Show. In plaats daarvan komt RTL 4 op zaterdag 3 oktober met een anderhalf uur durende terugblik. “We waren van plan om een Telekids te gaan maken in het kader van het jubileum van RTL. Er waren alleen zoveel andere tv-programma’s die ook allemaal budgetten nodig hadden. Dan wordt ’t keurig verdeeld.”

Volgens Moors was het niet mogelijk om zowel een nieuwe Telekids als een speciale TV Kantine op te nemen. “Toen hebben we toch echt gekozen voor die TV Kantine en daarnaast een prachtige anderhalf uur durende special van Telekids, die we prachtig in elkaar hebben gezet met oud materiaal“, vertelde Moors in het radioprogramma. “Wij blijken echt nog een gouden archief te hebben met Telekids-fragmenten. Er is voor gekozen om gewoon via oude fragmenten te gaan terugblikken.

‘De TV Kantine: 20 jaar RTL’ is aanstaande vrijdag 2 oktober om 21.35 uur te zien op RTL 4. De terugblik op Telekids volgt op zaterdagmiddag om 15.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen