Ik Hou Van Holland ontvangt weer tientallen sterren

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol ontvangt ook dit jaar weer een keur aan bekende gasten in haar RTL 4-programma Ik Hou Van Holland. Na een speciale aflevering in verband met het twintigjarig jubileum van RTL, zijn vanaf zaterdag 31 oktober weer zes reguliere afleveringen van de populaire tv-show te zien. Hierin ontvangt De Mol onder andere Simone Kleinsma, Tatjana Simic, Guus Meeuwis, John van den Heuvel, Jörgen Raymann, Frits Wester, Helga van Leur, Heleen van Royen, Imca Marina en Sara Kroos.

In totaal verwelkomt Linda de Mol 36 bekende Nederlanders. Uit de acteerwereld zijn dat naast eerder genoemden ook Tommie Christiaan, Teun Kuilboer, Jan Kooijman, Sophie van Winden, Miljuschka Witzenhausen, GTST-acteur Emiel Sandtke en Saar Koningsberger. Daar komen uit de muziekwereld George Baker, Brainpower, Ferry Corsten, Barry Paf en Ellen ten Damme bij.

De sportwereld wordt vertegenwoordigd door schaatster Ireen Wüst, thaibokser Remy Bonjasky, turner Epke Zonderland en zwemster Ranomi Kromowidjojo, terwijl namens de televisiewereld Mirella van Markus, Tanja Jess, Vivian Slingerland, Rudolph van Veen, Erik van der Hoff, Jessica Mendels, Art Rooijakkers, Marit van Bohemen en Dieuwertje Blok hun opwachting maken.

In de zes nieuwe afleveringen van Ik Hou Van Holland neemt teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge het voor het eerst op tegen nieuwkomer Peter Heerschop. Ook is er een nieuw spelletje in het succesvolle spelprogramma. Wekelijks komt meneer Chung langs, een Chinees die niet zo goed Nederlands spreekt maar wel dol is op Nederlandse liedjes. Hij krijgt op zijn koptelefoon een bekende Nederlandse hit te horen. “De vraag is of hij die goed genoeg kan meezingen zodat de teams kunnen raden om welk liedje het gaat“, legt een woordvoerster van RTL uit.

Het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland start op 24 oktober met een special over het 20-jarig jubileum van RTL. De zes reguliere afleveringen zijn vanaf 31 oktober wekelijks tussen 20.40 en 22.10 uur te zien op RTL 4. De laatste aflevering van Ik Hou Van Holland valt op zaterdag 5 december en Linda, Peter en Jeroen ontvangen dan wel een heel bijzondere gast; Sinterklaas neemt plaats in het team van Jeroen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen