Catherine Keyl en Maik de Boer in Topchef VIPS

Foto: Roy BeuskerOok Catherine Keyl en Maik de Boer doen mee aan het nieuwe programma TopChef VIPS op RTL 4. In deze serie gaan vanaf 13 oktober twaalf bekende landgenoten de uitdaging aan om indruk te maken op professionele chefkoks. De realityserie gaat van start met vier voorrondes, waarin steeds drie sterren de handen uit de mouwen steken in een culinaire krachtmeting. Onder de BN’ers bevinden zich ook Ruth Jacott, Renate Verbaan, Lange Frans, Guus Meeuwis en Wilma Nanninga.

TopChef VIPS is een vervolg op het programma TopChef, waarin de hobbykoks uit het programma Wie is de Chef? afgelopen voorjaar de strijd met elkaar aan gingen. Net als bij TopChef is ook de presentatie van de VIPS-serie in handen van Martijn Krabbé.

In elke aflevering van TopChef VIPS krijgen de bekende sterren twee opdrachten voor de kiezen. In de eerste opdracht moeten ze een dessertrestaurant overnemen en een fingerfood buffet verzorgen voor de bezoekers van een polowedstrijd. Bij de tweede taak krijgen de BN’ers een masterclass van een bekende sterrenchef.

Sterrenchefs Sergio Herman, Jonnie Boer, Ron Blaauw, Lucas Rive, Herman den Blijker en Hans van Wolde letten vooral op de presentatie op het bord en of de gerechten goed bereid en op smaak zijn. Voorts wordt de organisatie in de keuken tegen het licht gehouden en let men er scherp op of de gerechten origineel zijn.

Vanaf dinsdag 13 oktober zijn eerst de vier voorrondes van TopChef VIPS te zien. Hieruit volgen vier winnaars die het in de halve finale tegen elkaar opnemen. De finale wordt ingegaan met de allerbeste prominenten. Zij strijden uiteindelijk om de eer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen