Catherine Keyl: ‘Glamour ver te zoeken bij Let’s Dance’

Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl schrijft in haar column dat de glitter & glamour bij Let’s Dance ophoudt achter de schermen. “Een oude studio, onpraktisch gebouwd, een veel te hoge trap waar je op moet als je naar de kantine wilt, geen lift en een gezellig- heidsuitstraling van een vrieskist“, schrijft Keyl. Het presentatieduo Carlo Boszhard en Irene Moors heeft het niet veel beter. “Voor de hosts van de show is een hok zonder ramen gereserveerd en er lopen 35 jaar oude verwarmingsleidingen langs het plafond.

Toch heeft Keyl bijzonder genoten van haar deelname aan het programma op RTL 4. “Eerlijk gezegd had ik aan een stuk door het idee dat ik behoorlijk bespottelijk bezig was“, laat de presentatrice weten. “Maar wat een feest als je dan na de uitzending de reacties hoort! Men heeft geweldig gelachen, en dat is toch een wonder in 2009, alleen met behulp van een plastic buik en een kale kop.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen