Spijkerman: ‘Paul de Leeuw zal niet aanslaan in Duitsland’

Foto: Kastermans FotografieJack Spijkerman denkt niet dat Paul de Leeuw in de smaak zal vallen bij onze oosterburen. Hoewel De Leeuw eerder liet weten goede hoop te hebben om in 2010 voor het eerst een Duitse tv-show te presenteren, denkt Spijkerman dat de Duitsers andere humor hebben. “Paul de Leeuw heeft nu plannen om met zijn tv-show Mooi! Weer De Leeuw Duitsland te veroveren, maar ik denk niet dat hem dat gaat lukken“, aldus Spijkerman in het AVRO-blad. “De Duitsers zijn daar nog niet aan toe.

Volgens Spijkerman was een Duitse versie van Kopspijkers ook al geen succes. “Ons gevoel voor humor is vele malen beter dan dat van de Duitsers“, vertelt de RTL 4-presentator. “Een paar jaar geleden is er een Duitse versie van Kopspijkers gemaakt en dat was niet om aan te zien. Verschrikkelijk! Ik schrok ervan toen ik het zag, het was zo onecht. Na zes afleveringen was het ook voorbij.”

Spijkerman is iedere zaterdag te zien in Wat Vindt Nederland? op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen