RTL 4: ‘Nieuwe zaterdagavond direct succesvol’

Foto: Kastermans FotografieDe nieuwe programma’s Let’s Dance en Wat Vindt Nederland? zijn zaterdagavond ‘zeer goed’ ontvangen. Dat heeft een woordvoerder van RTL zondagochtend laten weten. Met een miljoen kijkers voor Let’s Dance en 1,1 miljoen kijkers voor Wat Vindt Nederland? was alleen SBS 6 groter dan RTL 4. “We zijn bijzonder trots met de geslaagde introductie van deze geheel nieuwe zaterdagavond- programma’s“, zegt programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 in reactie op de recente kijkcijfers.

Galjaard gelooft dat Let’s Dance verder zal groeien. “Let’s Dance was hilarisch en belooft met alle namen die nog gaan komen alleen maar te gaan groeien de komende weken. En voor Jack is niet alleen zijn comeback een feit, hij heeft ook volledig z’n draai gevonden in een fantastisch nieuw format.

In de doelgroep van RTL 4, Boodschappers 20 – 49 jaar, scoorde ‘Lets’s Dance’  een zenderaandeel van ruim 23 procent en kwam ‘Wat Vindt Nederland?’ uit op ruim 20 procent. “Allebei zeer ruim boven het zendergemiddelde“, aldus de woordvoerder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen