Caroline Tensen: ‘Familieberichten viel me zwaar’

Foto: NCRVCaroline Tensen introduceerde het afge- lopen seizoen met succes de nieuwe NCRV-titel Familieberichten. De tv-ster ervaarde het als een heftig programma. “Het is wel heftig. Voor Familieberichten was ik in één week bezig met drie overlijdensadverenties, waaronder een van een 27-jarige vrouw. Dan merk je wel dat je kopje vol raakt“, vertelt Tensen in de NCRV Gids. “Maar als ik af en toe de studio in kan voor 1 tegen 100, dan gaat het goed. Dan ben ik het kwijt en kan ik er weer tegenaan.”

Ook volgens seizoen mag Tensen van de NCRV weer een aantal nieuwe programma’s uitproberen, waaronder DNA Onbekend en Zo Vader, Zo Puberzoon. De mensen staan centraal in alle programma’s van Tensen. “Tja, dat is gewoon mijn pakkie-an. Babyboom, De 100, Familieberichten en over een paar maanden het nieuwe DNA Onbekend: ik heb een mooi pakket van de NCRV gekregen. Ik vind het fantastisch om zoveel verschillende mensen te ontmoeten.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen