Vera Keur vond Spijkerman-periode moeilijk

Foto: VARAVoorzitter Vera Keur van de VARA heeft in de veertien jaar bij de omroep niet alleen hoogtepunten, maar ook dieptepunten meegemaakt. In december legt ze haar functie neer. “Goed, ik heb een paar momenten lastig geworden“, vertelt Vera Keur. “De enorme publiciteit rond de oriëntatie op de private toekomst en de aandacht die het vertrek van Jack Spijkerman in de media heeft gekregen. Dat zijn toch zaken waarbij de VARA echt wekenlang het debat heeft beheerst in de samenleving.”

Volgens Keur valt het aantal dieptepunten verder wel mee. “Zijn er zaken waar ik echt spijt van heb? Nee. Dat wil niet zeggen dat er een aantal dingetjes zijn – zonder dat ik nu had kunnen benoemen – die ik nu misschien anders aangepakt zou hebben, maar ik heb deze organisatie weloverwogen van dag tot dag geleid, over de belangrijkste zaken goed nagedacht dus nee…

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen