Jack Spijkerman beleeft comeback in Wat Vindt Nederland

Foto: Kastermans FotografieJack Spijkerman beleeft zaterdagavond zijn tv-comeback met de nieuwe show Wat Vindt Nederland? op RTL 4. Direct na Let’s Dance met Carlo Boszhard en Irene Moors brengt Wat Vindt Nederland een show waarin de mening van ‘de Nederlander’ de basis van een speelse strijd tussen twee teams is. Producent John de Mol wil minstens een miljoen kijkers. “Als je op de zaterdagavond van RTL 4 de één met de zes nullen haalt, dan ben je er. En met alles daaronder ben ik niet tevreden.

Volgens De Mol is Spijkerman gespannen voor zijn comeback. “Hij voelt natuurlijk wel dat alle ogen op hem gericht zijn. Het wordt zijn comeback genoemd, het wordt zijn laatste kans genoemd. Hij is gespannen gewoon“, aldus De Mol in RTL Boulevard.

Toch zegt Spijkerman dat hij zich niet bezighoudt met kijkcijfers. In Mikro Gids: “Ik heb me nooit beziggehouden met kijkcijfers. Ik weet ook wel dat we bij de VARA drie miljoen kijkers hadden, maar wij maakten Kopspijkers voor het publiek in de studio. Daar zat 200 man en als die een leuke opname hadden, wist ik: dit is een goede uitzending. Ik moet nu ook gewoon een goed programma maken en hopen dat de mensen kijken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen