Irene Moors: ‘Heel gek als Let’s Dance flopt’

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors zou het merkwaardig vinden als haar nieuwe amusementsshow Let’s Dance, vanaf zaterdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4, niet scoort. “Het moet wel heel gek gaan als het flopt. Het wordt absoluut hilarisch“, vertelt de presentatrice in TROS Kompas. Carlo Boszhard verwacht veel van hun dans- show met BN’ers: “Het draait echt om de kandidaten. Wij doen slechts de aan- en de afkondiging, vragen de jury om commentaar, dat soort dingen. Kortom: wij zijn de aangevers.

Volgens Boszhard heeft RTL 4 niet voor niets voor het duo Carlo & Irene gekozen, vertelt hij in Televizier. “Kijk, op zich hadden Wendy en Martijn het ook kunnen doen, maar ze hebben voor ons gekozen. Let’s Dance is ook een heel ander programma dan X Factor. Het is minder serieus, omdat het niet een echte competitie is. Carlo & Irene krijg je er bij. We hebben er zin in. Wij willen echt een zaterdagavonduitje hebben – en de mensen hopelijk ook. Als mensen het niet leuk vinden, of als ze liever naar Paul de Leeuw of K2 Zoekt K3 kijken, kunnen wij er ook niets aan doen.

De eerste zes dansacts zijn zaterdagavond te zien in Let’s Dance. John Williams kruipt in de huid van Beyoncé, Tijl Beckand probeert de bijzondere danspasjes van Austin Powers onder de knie te krijgen en RTL-presentatoren Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz bereiden zich voor op het dansnummer ‘You’re The One That I Want’ uit de populaire musical ‘Grease’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen