Paul de Leeuw nog steeds trots op dames Tafel van 5

Producent Paul de Leeuw blijft trots op de vrouwen van de talkshow De Tafel van 5, ondanks dat het tv-programma buitengewoon weinig kijkers trekt. De uitzending op vrijdag trok slechts 72.000 kijkers. “Ik ben er nog steeds trots op en vind het hartstikke leuk“, vertelt De Leeuw op Radio 3FM. Hij is inhoudelijk tevreden. “Ik vind dat die vrouwen echt fantastisch werk doen en de redactie en productie ook. Het is een zoektocht en ongelofelijk leuk om te doen. Ik vind het elke dag groeien.

De Leeuw vindt het jammer dat De Tafel van 5 gelijk al zoveel kritiek over zich heen krijgt. “Het is wel heel erg dat je zo ongelofelijk na één aflevering al gigantisch de wind van voren krijgt. Op De Telegraaf, maar ook op Mediacourant. Maar goed, dat doet er niet toe. Je moet het de tijd geven.

Ook met RTL Boulevard is De Leeuw niet zo blij. “Ik zat gewoon in de studio met die dames. De sfeer is optimaal en heel goed. We werken heel hard met een grote redactie. Toen kwam ineens onaangekondigd een verslaggever van RTL Boulevard binnen, die wilde dat ik commentaar geef op RTL Boulevard. Maar ik ga niet gelijk iets zeggen na twee dagen. Dan loopt hij weg en dan hoor je ’s avonds bij Albert Verlinde dat ik wegloop voor commentaar. Ik wil het gewoon even laten groeien.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen