Sophie Hilbrand verbaasd over aangifte Albert Verlinde

Foto: RVDASophie Hilbrand is er verbaasd over dat Albert Verlinde aangifte heeft gedaan tegen de presentatrice, collega Filemon Wesselink en omroep BNN vanwege het afluisteren van privé-gesprekken. “Het verbaast ons een beetje dat hij aangifte heeft gedaan. Dat verbaast me eigenlijk wel. We waren naar hem toegegaan om hem toestemming te vragen om dat uit te zenden. Nu komt er dit“, aldus Hilbrand. “Blijkbaar vertrouwt hij het toch niet echt. We hebben een fax van een advocaat met allemaal eisen.

Sophie Hilbrand staat er nog steeds achter dat zij en het BNN-programma VOC Albert Verlinde dagenlang hebben afgeluisterd, vertelt ze in De Coen & Sander Show. “Het idee is ontstaan toen Wesley en Yolanthe in de parkeergarage waren gefilmd en die beelden in RTL Boulevard kwamen. Dat waren illegale beelden, maar er is blijkbaar een platform dat dat moeiteloos aanneemt. Dat leek ons niet zo’n goede ontwikkeling. Ons idee erachter is dus: hoe ver gaat het? Is het niet eens tijd om degene die dat altijd zo prettig in ontvangst neemt, namelijk Albert Verlinde, te laten voelen hoe vervelend dat is?

Op de dag dat Sophie Hilbrand de award met daarin afluisterapparatuur uitreikte aan Verlinde, had de presentatrice nog een radio-interview met de showbizzkenner. “Ik had die dag dat we het Gouden Oor uitreikten, nog een heel leuk interview met Albert Verlinde voor Radio 1. Dat wordt binnenkort uitgezonden, maar daar hebben we misschien niet meer zoveel aan.”

Hilbrand maakt zo geen vrienden. “Ach, die kan wel wat hebben hoor. We zien wel.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen