Youp van ’t Hek: ‘Albert Verlinde is intens vunzig’

Foto: Bob BronshoffCabaretier Youp van ’t Hek vindt RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde ‘intens vunzig’. Bovendien vindt hij het hypocriet dat Albert Verlinde opnames van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder in een Amsterdamse garage heeft uitgezonden. “Een aantal jaren geleden las ik ergens dat Albert iemand bij zijn huis had weggestuurd omdat die foto’s van zijn boerderette liep te nemen. Dat vond Albertje vervelend, een inbreuk op zijn privacy“, schrijft Van ’t Hek in zijn column.

Albert Verlinde pakte destijds zelfs de camera van de fotograaf af. Van ’t Hek vindt het hypocriet, schrijft hij in zijn column in NRC Handelsblad. “Vooral omdat die enge gluipkop helemaal zit te schuimen als hij een filmpje van iemand anders kan laten zien. Iemand die volgens hem met de een is en in zijn vrije tijd zoent met een ander. Mag niet van Appie. Hij flikte het ooit bij die alleraardigste Georgina Verbaan en nu deed hij het weer bij de vrijgezelle Yolanthe, de ex van de Volendamse zanger Jan Smit.

Youp van ’t Hek had graag gezien dat Yolanthe Albert aanklaagde. “En wat zou ik het leuk vinden als die Appie dan een tijdje achter de stangen ging. U weet dat het in gevangenissen niet zachtzinnig toegaat en dat ze vooral de nichten op een onbewaakt moment nog wel eens willen grijpen. Dat heet luchten. Lijkt me fantastisch als die Verlinde hardhandig te pakken wordt genomen en dat een gevangene de krijsende roddelkoning filmt. En dat we dat filmpje dan te zien krijgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen