725.000 kijkers voor Laat Ze Maar Lachen


De kijkcijfers van zaterdag 23 mei 2009 (SKO)

Foto: Nick van OrmondtLaat Ze Maar Lachen (RTL4, 20:31) – Het programma Laat Ze Maar Lachen met Robert ten Brink is de concurrentie op zaterdagavond niet de baas. Het an- derhalf uur durende blooperprogramma werd door 725.000 kijkers (madl: 12.9%) bekeken. Zowel tv-ster Paul de Leeuw (1,5 miljoen kijkers) op Nederland 1 als de avontuurlijke film Herbie Fully Loaded (884.000 kijkers) op SBS 6 wisten op hetzelfde moment meer kijkers te boei- en. RTL 4 was zaterdagavond de derde zender van Nederland.

Robert ten Brink voelt zich bij Laat Ze Maar Lachen gemakkelijker, dan bij zijn vorige show Het Moment van de Waarheid. “Dat was een beetje een bijzonder programma“, vertelt Ten Brink in Avrobode. “Het was een moeilijk programma om te maken, want voor je het weet, ga je te ver. We zijn achter de schermen bezig geweest om het af te zwakken, zodat het niet ranzig zou worden. Ik wil helemaal niet weten of iemand het met de hond van de buurvrouw heeft gedaan.

Belgen in de Rimboe (SBS6, 22:00) – Het programma Groeten uit de Rimboe is terug bij SBS 6. Onder de naam Belgen in de Rimboe is te zien hoe Vlaamse gezinnen naar primitieve stammen afreizen. In België is de televisieshow te zien onder de naam Toast Kannibaal. Bram Bierkens deed al eerder mee aan Toast Kannibaal en dat heeft hem geen windeieren gelegd. “Mijn deelname aan Toast Kannibaal heeft er opeens wel voor een boost van werk gezorgd. Pas op, je hoort me totaal niet klagen, maar ik blijf het toch wel ergens vreemd vinden. Wat een bekend gezicht allemaal niet kan opleveren! Ik ben van het ene in het andere gerold: jureerwerk in missverkiezingen, modellenwerk, PR-manager van een modellenbureau“, vertelt Bierkens. Belgen in de Rimboe werd zaterdag door 646.000 kijkers (madl: 11.5%) bekeken.

Zeg ‘Ns AAA (RTL4, 19:58) – Acteur Kenneth Herdigein speelde vroeger jarenlang dokter John in Zeg ‘Ns AAA. Hij werd niet gevraagd voor de serie die nu op de buis te zien is. “Ik weet niet waarom ik niet ben gevraagd voor de nieuwe tv-reeks“, vertelt hij in De Telegraaf. Een logisch gevolg van het feit dat ik ook niet in het theaterstuk zat. Waarom ik dáár niet voor ben gevraagd, weet ik niet. Ik was toen ook met andere dingen bezig. Maar als ze me vragen, dan ga ik natuurlijk. Ik heb zóveel aan die serie gehad. Voor RTL heb ik laatst nog een Zeg ’ns AAA-promo ingesproken.” Zeg ‘Ns AAA trok zaterdag 791.000 kijkers (madl: 16.2%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen