Bridget Maasland: ‘Lekker Slim echt niet gescript’

Foto: KippaBridget Maasland laat iedere zondag in de quiz Lekker Slim zien dat sommige vrouwen niet eens weten hoeveel dagen de Vierdaagse duurt. Toch is de show volgens Bridget echt niet gescript. “100% niet“, zegt ze. Dan: “Voorzover ik het kan beoordelen tenminste. Maar je moet ook wel bedenken dat ze heel veel vragen achterelkaar krijgen en dat er tijdens de opnames een gezellige sfeer is ontstaan, met ruimte voor een drankje. Misschíen dat ze daarom antwoorden soms niet gelijk weten.

Maasland heeft in drie dagen tijd acht afleveringen opgenomen, vertelt ze in weekblad Televizier. “We moeten het ook niet te serieus nemen. Het is een programma voor RTL 5, voor een jeugdige doelgroep en we hebben de excessen eruit gepikt.

Eén van de dames klaagde dat al haar goede antwoorden eruit waren geknipt. “Dat kan best. Je zoekt toch naar de interessante antwoorden en redenaties.

Maasland presenteert nu twee programma’s over domme vrouwen: Lekker Slim en Beauty & De Nerd. “Ik zat laatst te denken dat het inderdaad een beetje gevaarlijk wordt om alleen in deze hoek te verkeren. Maar ik doe veel meer. We hebben een nieuwe ‘Hoe word ik…’ bedacht, ik val af en toe in voor Albert bij Boulevard, ik zit in de jury van Sterretje Gezocht van BNN waarbij we de nieuwe Katja of Yolanthe zoeken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen