Tijdperk Life & Cooking eindigt met grote finale

Carlo Boszhard (39) en Irene Moors (41) presenteren vandaag de allerlaatste aflevering van Life & Cooking. Na negen jaar en 360 afleveringen komt er een einde aan het vrolijke RTL-programma. Het presentatieduo wil het programma vrolijk afsluiten, maar dat gaat volgens Moors wel moeilijk worden. “Natuurlijk gaan we toch weer huilen“, zegt ze in het AD. Carlo Boszhard: “Gerard Joling zegt altijd: als er een deur dichtslaat, gaat ergens anders weer een raam open. Hij kan het weten.

Boszhard kijkt met een trots gevoel terug op het succes van Life & Cooking. “Het succes van Life Cooking zit ’m ook in het feit dat het live was. Niemand kon zeggen: stop, we doen het nog eens over.

Volgens Moors kon het programma niet anders gemaakt worden. “Als wij elke keer de aflevering van te voren ter goedkeuring naar een aantal mensen hadden moeten sturen, zou de montage nooit klaar zijn geweest. Het is vaak genoeg gebeurd dat de sponsor het liever anders had gezien of dat RTL niet blij was met hoe we iets hadden gedaan. Maar niemand kon er op dat moment meer iets aan doen.

Huisvriend Gerard Joling woont de allerlaatste Life & Cooking bij. Ook Willeke Alberti, Xander de Buisonjé, Mary Borsato en Frans Bauer zijn aanwezig.

De allerlaatste Life & Cooking is tussen 16.55 en 19.20 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen