Tijdperk Life & Cooking eindigt met grote finale

Geplaatst op zo 31 mei 2009 om 14:15

Carlo Boszhard (39) en Irene Moors (41) presenteren vandaag de allerlaatste aflevering van Life & Cooking. Na negen jaar en 360 afleveringen komt er een einde aan het vrolijke RTL-programma. Het presentatieduo wil het programma vrolijk afsluiten, maar dat gaat volgens Moors wel moeilijk worden. “Natuurlijk gaan we toch weer huilen“, zegt ze in het AD. Carlo Boszhard: “Gerard Joling zegt altijd: als er een deur dichtslaat, gaat ergens anders weer een raam open. Hij kan het weten.

Boszhard kijkt met een trots gevoel terug op het succes van Life & Cooking. “Het succes van Life Cooking zit ’m ook in het feit dat het live was. Niemand kon zeggen: stop, we doen het nog eens over.

Volgens Moors kon het programma niet anders gemaakt worden. “Als wij elke keer de aflevering van te voren ter goedkeuring naar een aantal mensen hadden moeten sturen, zou de montage nooit klaar zijn geweest. Het is vaak genoeg gebeurd dat de sponsor het liever anders had gezien of dat RTL niet blij was met hoe we iets hadden gedaan. Maar niemand kon er op dat moment meer iets aan doen.

Huisvriend Gerard Joling woont de allerlaatste Life & Cooking bij. Ook Willeke Alberti, Xander de Buisonjé, Mary Borsato en Frans Bauer zijn aanwezig.

De allerlaatste Life & Cooking is tussen 16.55 en 19.20 uur te zien op RTL 4.
45 Reacties op “Tijdperk Life & Cooking eindigt met grote finale”


 1. Dé GTST Awards!

  Ik ga zeker kijken!

 2. Anoniem

  Ik ga zeker niet kijken. Is absoluut niets verloren aan dit programma!

 3. Bas

  Je hoeft maar even naar buiten te kijken om te weten dat de kijkcijfers niet ver boven de 500 duizend kijkers uit gaan komen.
  Waarschijnlijk alleen bejaarde NED1 kijkers.

 4. Anoniem

  jammer dat ze vanwege het mooie weer niet veel kijkers zullen trekken met de laatste aflevering… na 9 jaar verdienen ze hogere kijkcijfers voor de laatste aflevering

 5. Tim

  Ik ga kijken. Het is toch wel een einde van een tijdperk, zoals de titel van dit artikel zegt.

  Als ik denk aan Life&Cooking, denk ik toch altijd wel aan de geboorte van onze toekomstige koningin Amalia. Ik vond dat een geweldige live-uitzending.

 6. www.newsbreaker.web-log.nl

  jammer

 7. cs

  Reactie op http://www.newsbreaker.web-log.nl: In tegenstelling tot Life & Cooking eindigt jouw site na 3 dagen in stilte…

  Ben overigens wel blij dat RTL Carlo en Irene toch nog een contract heeft aangeboden, heb het vermoeden dat RTL dan ook al in gesprek is met een nieuwe sponsor.

 8. arno

  Zal het zeker gaan missen!!
  Hopelijk komen irene en carlo wel weer samen met iets nieuws!!!

 9. Anoniem

  Heerlijk de allerlaatste en dan lekker een nachtshow voor die twee

 10. Anoniem

  nou zon grote finale is het niet… tis beetje saai en gewoontjes

 11. Redacteur

  Ruzie tussen vd Hurk en Eric van Tijn! :D

 12. yossarian

  Ik zit nu een half uurtje te kijken en ik vind het eerlijk gezegd heel erg saai. Gewoon niet leuk, niet boeiend en vooral ontzettend TRAAG. Nederland 1 heeft de naam een bejaardenzender te zijn, maar volgens mij wordt dit programma vooral door zestigplussers bekeken. Bovendien vind ik Boszhard en Moors wel erg verguld met zichzelf. Ze slapen waarschijnlijk onder een dekbedovertrek met hun eigen afbeelding. Elk apart, dat dan weer wel.

 13. Erwin

  r.i.p. life and cooking 31-05-09

 14. Thom

  Ik vind het wel erg leuk ;) Gewoon Life & Cooking, maar dan met enkele terugblikken erin! Zo moeten ze ook afsluiten, als een gewone aflevering, zo zijn Carlo en Irene het beste

 15. carlo

  Nog 1, 1 minuut nog voordat ik stop , dat ik dacht dat ik nog strakjes heel relaxed bij de morgen nog was, Iedereen de groeten is kijken ow we moeten nog 1, 1minuut nog voordat ik stop, dat ik dacht dat ik nog, die klok die blijft maar tikken dus we komen er wel,nog een paar seconde de allerlaatste ronde de koek is nu dus helemaal… op!

 16. Geert

  niets aan de hand,Carlo en Irene komen dit najaar terug met “live Carlo&Irene”gewoon op rtl,gewoon op de zondag,dus lekker in het zonnetje zitten,het komt gewoon terug!

 17. RTL GJ

  WAT EEN LEUKE SHOW! ZOOOO JAMMER DAT HET STOPT!
  ONWIJS MOOIE TAART OOK OP HET EINDE!

  Leuke zondag weer! wat komt volgende week eigenlijk?

 18. Thom

  Volgende week nog zomeredities van Life & Cooking ;) nog 12 weken The Best Off van het afgelopen seizoen en daarna is het definitief over voor Life & Cooking

 19. Bernie

  Nog 3 minuten :'(

  Jammer dat het afgelopen is, en dat ze zelf ook nog geen zekerheid hebben naast dat hun contract gelukkig wel verlengd wordt…

 20. Erwin

  Een mooie afsluiting van 9 jaar live zondagmiddag TV. Maar ik verwacht dat ze er volgend seizoen gewoon weer zijn op dit tijdslot. Andere naam, zelfde format.

 21. RTL GJ

  Ohw wat een leuk einde! haha zooo leuk! nog 3 minuten voordat ik stop! haha :) VET

 22. Vincent

  Jaa heel leuk einde! Top aflevering!

 23. Fleur

  Geen tranen bij Irene, Carlo die Tot volgend seizoen zegt: Het komt dus vast wel terug!

 24. Roon

  Echt zonde dat dit programma moet stoppen. Ik hoop over 13 weken weer elke zondag naar het nieuwe programma van Carlo en Irene te kunnen kijken. Na Telekids kwam gelijk Life and Cooking en nu komt hopgelijk gelijk weer een ander leuk programma!

 25. Mart

  Wat een geweldige uitzending. Carlo en irene bedankt voor deze geweldige jaren top televisie. Hoop dat carlo en irene volgend tv seizoen weer samen te zien zijn. Vind ze zo geweldig samen en baal echt verschrikkelijk dat het nu voorbij is. Vaak heb ik er wel vrede mee dat een programma stopt maar carlo en irene zijn echt top en moeten gewoon volgend seizoen weer samen op de buis. Erland laat ons niet langer in onzekerheid en geef dit duo een nieuw contract. Gebeurt dit niet dan heb ik het helemaal gehad met rtl.

 26. Mart

  Echt het leukste tv duo ever en ze verdienen het om een nieuw programma op de buis te krijgen (wel meerdere overigens).
  Vind Beau, Linda en Martijn ook echt geweldig maar als ik moet kiezen dan liever een nieuw contract voor carlo en irene, vind ze echt uniek. Voor het eerst dat een programma stopt en er toch wel wat emoties loskomen.

 27. Sandra

  Ik vindt het goed dat het is gestopt.
  Ze hadden eigenlijk al 5 jaar eerder mogen stoppen.
  9 jaar aan een stuk een programma is lang, het is gewoon tijd voor wat nieuws.
  Van mijn mogen wel terug komen, maar niet met zo’n tuttig programma.

 28. Tim20: WBMJ

  heeeeeeeeeerlijke uitzending
  Echt top! Ik zal het missen, maar we gaan ongetwijfeld meer van deze kanjers horen.

 29. Zonnige zondag

  Vond het echt weer TOP! Haha Jan de Hoop was echt GENIAAL!!! HYSTERISCH goed!
  Vond wel dat eind Gerard beetje veel aandacht wilde… maar had wel goede uitleg haha dus is hem vergeven ;) Wat een feestje met nog 3 minuten! echt geweldig! Nu al zin in Telekids 2009!

 30. Mart

  Reactie op Sandra: Wat voor programma ze ook maken het is gewoon altijd top. Alleen jong geleerd viel uit de toon.

 31. Mart

  De carlo en irene show was dan wel een flop maar ik heb er altijd van genoten en wil graag meer zien van dit duo, als ze alleen iets presenteren is dat al een stuk minder leuk om naar te kijken.

 32. Elm

  Carlo zei op het einde nog ´tot volgend seizoen!´ dus er komt wel zeker iets :p

 33. Sandra

  @Elm
  Dat viel mij ook op.
  Dat zeg je niet voor niets.

 34. Rf

  AAAHHHHHWWWWWWWWWWWWWWW we gaan jullie
  super erg missen carlo & irene jullie waren echt gewoon
  de beste! zijn het overigens nog steeds we gaan jullie echt
  missen dus kom snel terug met een vergelijkbaar prog.

  en kom aub ook terug met nog een seizoen van De TV Kantine
  ik ga dinsag gelijk de DVD halen !!!!!!!!!

 35. Chiel

  Ja, dat zei Martijn krabe ook met In holland staat een huis. Ook nooit meer terug gezien. En zo zijn er vast nog meer voorbeelden.

  Maar ik denk wel dat het gewoon terugkomt. Hoop het ook natuurlijk.

 36. Anoniem

  Jammer dat het stopt maar na zo’n enorm afscheid is het ook klaar. Ze hebben 10 jaar lang telekids geweldig gedaan, en nu ook life and cooking 9 jaar. Tijd voor wat anders, de zondagmiddag hebben we nu wel gehad.

 37. Anoniem

  Reactie op Anonymous: spreek voor jezelf

 38. Niels

  eindelijk verlost van dit kansloze programma

 39. tv spek

  september / oktober 2009 – tv kantine herhalingen
  november 2009 – nieuwe show carlo irene / nieuwe zondagmiddag magazine

  ondervoorbehoud
  slordig van RTL dat ze september beginnen met herhalingen maar er komt een nieuwe zondagmiddag magazine en ik denk dat dat met carlo en irene is

 40. michel

  Reactie op carlo: Heel grappig van je hoor maar, zing het dan wel goed! Tis: Nog 1. 1 minuut nog voor dat ik stop. Dat ik stop. Dat ik kap dat ik nok. Strakjes heel relax fijn in bad en dan plat. Iedereen de groeten. Eens kijken oh we moeten nog 1. 1 minuut nog enz enz enz

 41. Anoniem

  Films & Sterren zal nu wel iets meer gaan scoren,maar als Rtl 4 slim is verplaatsen ze dat Game programma met Corine boon na 17.30 ipv 15.25.

 42. Zonnige zondag

  Nog geen 500.000 kijkers….. wat een tegenvaller…. wel marktaandeel van 23% dus dat is wel netjes!

 43. Franubis

  Reactie op Zonnige zondag:

  Wanneer is de GTST Quiz?

 44. Marciano

  Grote finale, maar iedereen genoot van de zon.

 45. Peter

  Reactie op tv spek:
  Kan iemand dit bericht aub verwijderen?
  Dit is niet officieel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.