Paul de Leeuw in najaar terug met Lieve Paul

Geplaatst op zo 31 mei 2009 om 12:03

Foto: John KramerPaul de Leeuw keert in het najaar terug op televisie met het nieuwe programma Lieve Paul. Dat maakte Paul de Leeuw zaterdagavond bekend in Mooi! Weer De Leeuw. Mooi Weer De Leeuw is deze avond voor het laatst op tv. “We doen het misschien nog wel af en toe. Met Oud & Nieuw of zo als er nog wensen genoeg zijn, maar we zijn een beetje klaar met de wensen“, aldus De Leeuw. In Lieve Paul worden geen wensen meer vervuld. “Maar je kan nog wel steeds mailen en zeggen wat je wilt.

Paul de Leeuw is klaar met het huidige format van Mooi! Weer De Leeuw. “We hebben het afgelopen jaar alles gedaan wat we konden doen met wensen. We willen het anders gaan doen, want als mensen nu wensen insturen dan denken ze: ‘Dat krijgen we toch’. Je kan nog wel steeds mailen en zeggen wat je wil, maar eigenlijk meer meningen en wat je vindt, maar niet: ‘Mag ik alsjeblieft?’.

In Lieve Paul moet het initiatief van de kijker komen. “Je doet het zelf. Vorige week hebben we bijvoorbeeld een boze Cliniclown in de uitzending gehad. Er hebben zich nu 200 mensen opgegeven die allemaal Cliniclown willen worden. We gaan in september door met de nieuwe titel Lieve Paul. Dus als je iets hebt te zeggen tegen mij, mail dan naar lievepaul@vara.nl. Geen wensen meer.

Voor Lieve Paul zoekt De Leeuw onder meer travestieten die Wipeout willen spelen. “Ook willen we bijvoorbeeld heel graag de zwarte Suzuki Swift weer heel positief op de kaart zetten. Dus als je een lans wil breken voor de Suzuki Swift, kun je mailen.
28 Reacties op “Paul de Leeuw in najaar terug met Lieve Paul”


 1. Marcel

  soms is het goed om met een nieuws te komen en het is tijd voor iets anders met Paul de Leeuw

 2. Bearnd

  Lijkt me leuk!

 3. Anonymous

  Lijkt mij ook leuk

 4. Daan

  Leuk idee maar ik zou er sneller klaar mee zijn dan Mooi weer de Leeuw.

 5. Daan

  Dat programma zou toch ook in Duitsland komen was laatst bij Life And Cooking toch? maar dan Liebe Paul ofzo?

 6. anonymous

  Dat klopt, Paul maakt dat programma ook voor Duitsland Liebe Paul.

  Lijkt mij wel leuk ..De wensen zijn gewoon op!

 7. ¿@Michael@?

  Reactie op Daan: Dat klinkt logischer dan dat ze het Dear Paul zouden noemen…

 8. Anoniem

  Verschrikkelijk. De leeuw zou eens een par jaar niet op televisie moeten zijn.
  Je kon overigens wel zien dat er 15 kilo af was, hij zag er goed uit

 9. Anoniem

  Ach het oude radio titeltje komt weer bovendrijven

 10. Anoniem

  En zo blijft hij maar terug grijpen op het verleden, terwijl hij een echelon aan ‘creatieveling’ in zijn bv-tje EVA heeft.

 11. Martijn

  Goed plan Paul, om iets anders te gaan doen. Ik was ook een beetje klaar met het huidige format. De kijkcijfers zakten ook iets in de laatste tijd, al waren ze natuurlijk nog meer dan uitstekend.

 12. Bas

  Gewoon weer hetzelfde programma dus.
  Kijkers mogen mailen wat ze willen…. is dat niet gewoon hetzelfde als de wensen die nu in MWDL zitten?
  Paul kan helemaal niets anders, alleen een nieuwe titel voor z’n programma verzinnen… nou ja nieuw? 25 jaar geleden heette zijn eerste radio programma “Lieve Paul”.
  Ach het linkse grachtengordeltje zal wel blijven roepen hoe creatief Paultje is.

 13. Tim

  Klinkt mij een beetje in de oren als “Waar een wil is, is een weg” van Irene Moors, een hele lange tijd geleden. Alleen nu de studiovariant. Klinkt mij niet echt leuk in de oren, ik ga in ieder geval níét kijken.

 14. Anonymous

  Vind het maar vage boel, gaat veel lagere kijkcijfers trekken. Mark my words.

 15. Redacteur

  leuk!

 16. www.newsbreaker.web-log.nl

  Wat een stomme titel

 17. Anoniem

  Reactie op http://www.newsbreaker.web-log.nl: Er blijven gewoon mensen die kansloze medialogs openen die na 1 week weer weg zijn. Zoals newsbreaker, ik geef ’t nog 3 dagen.

 18. ano@niem.nl

  Ach hetzelfde programma met een andere naam… Het kunstje blift hetzelfde .

 19. Anoniem

  Reactie op http://www.newsbreaker.web-log.nl: voor de jongeren onder ons: in de jaren 8 presenteerde Paul elke zondag op de radio het programma ‘Lieve Paul’. Het is dus niet zomaar een titel…

 20. Anoniem

  Reactie op Anonymous: jaren 80 bedoel ik natuurlijk.

 21. Nick

  Ook laatste seizoen Adje hoorde ik Paul zeggen?

 22. Puk

  Lieve Paul, leuk hoor 200 clini clowns erbij en de Suzuki swift weer op de kaart. Ik zal er niet naar kijken. Graag zag ik een interview van Phil Spector nu hij op gesloten zit. Ik hoop dat het hem goed gaat want het is wel een klassieker zoals die man muziek maakte. Hand made. Geweldig de Supremes en al het andere wat ie gemaakt heeft. Hopelijk mag het nu ook gemaakt worden zodat de meester het zelf nog kan zien. Dat lijkt me in elk geval een leuk onderdeel in je nieuwe show. Triest maar hij is ook een slachtoffer van zijn eigen succes geworden. Drank, sex, drugs en rock en roll. Ook een hele foute combi. Waarschijnlijk heeft ie daarom nooit ergens een lintje of onderscheiding voor gekregen. Maar goed was ie zeker wel!

 23. Ravenn

  Waarom zijn er zoveel mensen die het niet creatief vinden? Ik moet zeggen, dat hij het anders aardig ver heeft geschopt voor iemand die niet creatief is. En als mensen even goed lezen wat er nou eigenlijk staat, zien ze dat het wel degelijk anders is. Ik vind dat Paul een punt heeft.

 24. mevr.wiepjes

  GOEDE MORGEN PAUL DE LEEUW JAREN VAN JE GENOTEN IK BLEEF ER ZELFS VOOR THUIS OP ZATERDAG EN ZONDAG AVOND MAAR WAT JE NU OP DE BUIS BRENGT IS 10 KEER NIKS WAAR IS JE ORKEST GEBLEVEN WAAR IS JE LEUKE DECOR GEBLEVEN HET IS ALLEMAAL HEEL KOEL GA A.U.B. WEER TERUG NAAR ALLE MENSEN MET LEUKE WENSEN WAT JE NU VERTOOND IS ZO FLAUW IK WEET DAT JE NIET TEGEN KRITIEK KAN MAAR DIT MOET JE ECHT SERIEUS NEMEN. IK HOOP DAT HET VAN DE WINTER WEER GOED KOMT MET JE ANDERS KIJK IK NOOIT MEER. WEER EEN PROGRAMMA DAT NIET LEUK IS OP T.V.

 25. mevr.wiepjes

  WEER EEN PROGRAMMA VAN DE WINTER WAAR NIETS AAN IS IK BLIJF HIER NIET MEER VOOR THUIS . PAUL WAT EEN FLAUWE KUL. GEEN MENSEN MEER MET LEUKE WENSEN ???????????? DAT MOET JE HIER MAAR MEE OPHOUDEN.

 26. mevr.wiepjes

  WEER EEN PROGRAMMA VAN DE WINTER WAAR NIETS AAN IS IK BLIJF HIER NIET MEER VOOR THUIS . PAUL WAT EEN FLAUWE KUL. GEEN MENSEN MEER MET LEUKE WENSEN ???????????? DAT MOET JE HIER MAAR MEE OPHOUDEN.

 27. Loek de Jong

  Beste Paul,
  Ik heb altijd met plezier naar je vorige shows gekeken. van deze “lieve Paul” zou ik zeggen: trek de stekker eruit nu het nog kan. Je bent te veel aan het woord, laat de vra=genstellers niet uitpraten, je lijkt wel beschonken, je bent te dominant aanwezig en merkbaar nerveus…..je praat teveel en bent niet geestig maar buitengewoon irritant. Ik schrijf dit bij de uitzending van 26 sept op BVN. Sorry kerel maar dit lijkt nergens op.
  doe er je voordeel mee.

 28. Anoniem

  Reactie op Loek de Jong: wat een volslagen onzinnige en domme mening, wie dwingt jou om te kijken? Ga lekker SBS of RTL kijken, Catherine Keyl in schoolmeisjes uniform, Patty brard, nee DAN hebben we het over kwaliteitsTV

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.