Paul de Leeuw in najaar terug met Lieve Paul

Foto: John KramerPaul de Leeuw keert in het najaar terug op televisie met het nieuwe programma Lieve Paul. Dat maakte Paul de Leeuw zaterdagavond bekend in Mooi! Weer De Leeuw. Mooi Weer De Leeuw is deze avond voor het laatst op tv. “We doen het misschien nog wel af en toe. Met Oud & Nieuw of zo als er nog wensen genoeg zijn, maar we zijn een beetje klaar met de wensen“, aldus De Leeuw. In Lieve Paul worden geen wensen meer vervuld. “Maar je kan nog wel steeds mailen en zeggen wat je wilt.

Paul de Leeuw is klaar met het huidige format van Mooi! Weer De Leeuw. “We hebben het afgelopen jaar alles gedaan wat we konden doen met wensen. We willen het anders gaan doen, want als mensen nu wensen insturen dan denken ze: ‘Dat krijgen we toch’. Je kan nog wel steeds mailen en zeggen wat je wil, maar eigenlijk meer meningen en wat je vindt, maar niet: ‘Mag ik alsjeblieft?’.

In Lieve Paul moet het initiatief van de kijker komen. “Je doet het zelf. Vorige week hebben we bijvoorbeeld een boze Cliniclown in de uitzending gehad. Er hebben zich nu 200 mensen opgegeven die allemaal Cliniclown willen worden. We gaan in september door met de nieuwe titel Lieve Paul. Dus als je iets hebt te zeggen tegen mij, mail dan naar [email protected]. Geen wensen meer.

Voor Lieve Paul zoekt De Leeuw onder meer travestieten die Wipeout willen spelen. “Ook willen we bijvoorbeeld heel graag de zwarte Suzuki Swift weer heel positief op de kaart zetten. Dus als je een lans wil breken voor de Suzuki Swift, kun je mailen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen