SBS 6: ‘Ook wij staan stil bij herdenking Apeldoorn’

Foto: SBS/ElvinOok SBS 6 zal vrijdagavond op gepaste wijze stilstaan bij de herdenking in Apel- doorn. Dat meldt SBS op haar website. Het verschuiven van Holland’s Got Talent van zaterdag naar vrijdag heeft SBS 6 veel kritiek opgeleverd, met name omdat RTL 4 er juist voor koos om groot amu- sement op de avond van de herdenking te mijden en X Factor een dag door te schuiven. “Aangezien de bijeenkomst al op twee netten te zien zal zijn, kiest SBS 6 er voor om kijkers een alternatief te bieden“, laat SBS weten.

Toch staat ook SBS 6 uitgebreid stil bij de herdenking in Apeldoorn. “Hart van Nederland doet in een extra lange uitzending van 19.00 tot 20.30 uur live verslag van de openbare herdenking. Vanzelfsprekend zal ook de late editie van Hart van Nederland om 22.30 uur in het teken staan van de gebeurtenissen in Apeldoorn.

Om er voor te zorgen dat de talentenjachten X-Factor en Holland’s Got Talent op zaterdagavond niet recht tegenover elkaar worden uitgezonden, heeft SBS 6 tevens besloten Holland’s Got Talent op vrijdag uit te zenden.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen