Jetske van den Elsen maakt programma over prinsessen

Foto: Studio KastermansJetske van den Elsen duikt vanaf 11 juli acht weken lang in het leven van de prinsessen van de Koninklijke familie voor het nieuwe programma Dames van Oranje op Nederland 2. Dat heeft de NCRV bekendgemaakt. “Stuk voor stuk gewone burgermeisjes die door hun huwelijk met een prins toetraden tot wat voor velen een fascinerende sprookjes- wereld is“, schetst een zegsvrouw van de NCRV. “Om antwoord te krijgen op haar vragen zoekt Jetske ook toenadering tot de prinsessen.

Het grote publiek kent prinsessen Máxima, Laurentien en Marilène voornamelijk uit de bladen. “Maar tegelijkertijd wordt hun dagelijkse doen en laten zo afgeschermd dat we maar weinig weten van wat zich werkelijk in hun levens afspeelt“, vindt de NCRV. “Jetske verdiept zich in het werk, het gezinsleven, de maatschappelijke verplichtingen en het imago van haar generatiegenoten.

Jetske: “Hoe combineren zij werk en kinderen? Hoe gaan zij om met de pers? In hoeverre moeten zij zich aanpassen aan de regels van het hof? Kortom, ik wil weten wie deze vrouwen zijn.”

Jetske van den Elsen is naast meester Frank Visser te zien in De rijdende rechter. Ook presenteert zij bij de NCRV De BZT Show. Daarvoor was zij jarenlang het gezicht van Willem Wever.

Dames van Oranje is vanaf zaterdag 11 juli om 19.00 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen